Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Myčka - záhada

Od: h75® odpovědí: 8 změna:
Přátelé, myčka Karma hodí vždy po první fázi mytí chybu 6 - nebylo možné vypustit vodu. Když dvířka otevřu, je dole samozřejmě voda. Dvířka zavřu, dám pokračovat a myčka normálně vodu vypustí a pokračuje až do konce programu bez potíží. Záhada. Čím by to mohlo být? Myčce je deset let, doteď jela v pohodě. Díky moc za rady.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Když budete vědět, co to je za závadu, budete spokojenější? Není lepší zavolat opraváře?

h75®
hodnocení

Budu, jelikož pokud mě někdo znalejší nasměruje, dokážu to třeba opravit sám. Proto sem ostatně píšu.

Po prvním mytí máte tak zaneřáděný filtr, že to odmítne myčka čerpat *smich*

hodnocení

0x

Myčka vás chce přimět, aby jste se jí všímali...nic jiného mě nenapadá. Já zas mám ten problém, že moje myčka 2 roky stará myje bez problému, ale talíře z ní jsou tak ob den divně cítit při schnutí, i když myje 1,5 hod při 65 oC a pak ještě jí většinou nechám 10 min. oplachový systém. Vyndám, nesmrdí, nechám schnout na odkapávači, začnou smrdět. Nechápu. Taky záhada.

petrovic

Toto nam presne ted zacly delat sklenicky. Po 3 letech a pouze sklo. Smrdi to jak zmokly pes. Podezrivam lestidlo...

Ještě se mi nestalo, že by mi nádobí smrdělo. Ale nedávám tam nic, co předem nesetřu od mastnoty papírovou utěrkou. Znám lidi, kteří tam strčí nádobí i se zbytkama.

Pravidelně čistit filtr, protože když je mastný a zaneřáděný, prakticky se pořád nádobí myje ve špíně.

Dveře myčky po každém mytí utřu dosucha a nechám nejmíň dvě hodiny uvřenou, aby vyvětrala.

Používám tableta Somat, nikdy jsem neměla jiné, myčku nechávám stále nastevřenou, nádobí ale nepředmývám, jen hrubší zbytky, to by nebyla žádná pomoc, kdybych to myla dopředu. Napadlo mě, zda to nedělá porcelán nebo sklo, které už je nějak narušené tou mycí chemií?

Já tam pěkné a tenké skleničky nemyju. Polovina mi jich popraskala a už se mi je nikdy nepodařilo dokoupit. Nepíšu, že nádobí předmývám, jenom setřu největší mastnotu, aby neucpala filtr.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]