Zdravím, potřebuji poradit se základy pro terasu. Kopu rýhu pro základ pod tvarovky ( ztracené běsnění) a v 60cm od současné dlažby ( viz foto ) je voda. Kolem terasy bude další dlažba ve stejné výšce jako stávající dlažba. Chtěl jsem rýhu vylít betonem, na to izolaci a na to dva šáry bednění (nad dlažbu). Jen teď nevím co s tou vodou. Mám nějak řešit? Mohu udělat drenáž...nemám kam odvádět vodu. Díky za případné návrhy a rady.
Vodu vybrat a pak betonovat. To chcete lít beton do vody? Případně podhodit štěrkem a na to betonovat. Špatně je, když základová spára je měkká, to si pak i víc sedne, když to založíte na blátě. Takže i bláto vybrat a základovou spáru mít suchou.
tomas86
Kdyz vyberu vodu, tak než bych umychal beton, tak ji tam mám zpět. Štěrk do úrovně vody je jediné řešení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.