Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kamna jotul

Od: sedlib* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,
Poradil by mi někdo ohledně krbových kamen jotul,jestli je máte doma a jak jste s nimy spokojeni.
Popřípadě jaký druh. Nabízí mi F3 CB nebo F3 TD a dokonce FM nevím jak si vybrat.
Děkuj všem za odpověď.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

raadek*
hodnocení

0x
Podivejte se na Energoportal.cz, ja tam nekolik diskuzi. R.

lucinkaf*
hodnocení

0x

Máme je doma, jen si teď nevzpomenu jaký typ, můžu se podívat, až budu doma, ale jsou perfektní, údržba, obsluha, výhřevnost, prostě perfektní a jsme moc rádi, že jsme sáhli po této značce.

sedlib*
hodnocení

0x

Děkuji Vám za rady a tipy, snad se nějak rozhodnu.

edas*

Zdravím,

letos jsem si koupil kamna Jotul F3CB a nemůžu si je vynachválit. Sekundární spalování má několik výhod a myslím si, že se vyplatí investovat do tohoto druhu kamen.

jendastehlik

Zdravím, Jotul si drží dlouhodobě kvalitu. Ale podívejte se i najina kamna např. morso 2110. Je to stejně velke topenište , vytopíte s němi asi 100m2. Takže doufam že mate aspon obyvakokuchyn 50m nebo je dejte ke schodišti.Jsou to salava kamna.Když to mate členité tak jsou lepší horkovzdušna kamna - regenzy f 1100, Pacific vista - ty topí takzvaně za roh.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]