Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaká je příčina rupání předmětů v bytě?

Od: kelt odpovědí: 28 změna:

Dobrý den, mám zvláštní rupání předmětů v bytě. Začalo to ve sporáku v jednom místě así v roce 2017, a pokračuje to dodnes. Dále postupem času se rupání rozšířilo po bytě. Rupe v pračce v jednom místě několikrát za den, prasklo péro dvířek, nová pračka rupe také. Začlo praskat v televizi, i když je vyplá. Rupe v mikrovlnce ať je zaplá nebo vyplá. Bouchlo ve vyplém počítači, že jsem se lekl, počítač jde dál. Rupe v lince, ve skříňce. Ruplo ve zdi, nic není patrné. Máte někdo podobné zkušenosti, nebo nevíte co to je za energii, že rozpíná předměty po bytě? Jak se toho zbavit? Je to i když nesvítí slunce do bytu. Děkuji.

28 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x
Změna teplot a teplotní roztažnost. U dřeva navíc závislost na vlhkosti.

fyrerfox
hodnocení

5x

Praskání je jedním z projevů duchů. Mít urnu doma může být zdrojem problému. (Pro skeptiky: ne vždy.) Duch se upne na poslední zbytek jeho těla - popel - a zdržuje se u něj.

Kromě soli zkuste svěcenou vodu a vykuřování kopálem tmavým. Dále se v našich krajích pro tento účel tradičně používají mše (pro konkrétní osoby) nebo odváděcí rituály.

Vždy mě pobaví skeptici, pro které to, co nezažili, neexistuje, nemůže či dokonce nesmí existovat. To podle stupně fanatismu.

mirror.co.uk/...

A co se týče Bílé paní, je známé pozorování z doby protektorátu v Krumlově. Vidělo ji tehdy vícero dívek z letního tábora, který se tam konal. ceske-zahady.cz/...

sirokko

Já vyháním duchy antiduchama. Antiduch není vidět ani slyšet, ale cejtit. Proto jsem žádnýho ducha doposud neviděl ani neslyšel. A to na anti duchy věřím. Aspoň na ty svoje.

witch*
hodnocení

2x
Dej si karneol ke vchodovým dveřím nebo nasyp do každýho rohu v místnosti sůl a nech v každém rohu vyhořet čajovou svíčku. Poté, co svíčky dohoří, nameť sůl na lopatku a vyhod do koše.
anonymni357

Ty vyhorele svicky take do kose,nebo na noc pod polstar?

hodnocení

2x

Za 18 let, co se starám o činžovní dům už v něm pár lidí zemřelo. Jeden zemřelý nájemce ležel v bytě několik dní. Jiný se oběsil ve sklepě. Při rekostrukci půdy jsme nalezli urnu s popelem další nájemnice, kterou tam zřejmě 10 let před tím odložila její dcera, která trpěla schyzofrenií (asi se bála jí mít doma). A dalo by se pokračovat drobnějšími událostmi. Přes tyto hrůzy v domě žádný duch nestrší. Ani já, ani dalších cca 50 obyvatel domu nikdy žádného ducha nevidělo, ani neslyšelo.

Jediné, co občas zaznamenává kamerový systém na v temných koutech chodby jsou chuchvalce vířícího prachu, když služba zametá schody (záznam v IR osvetlení, běžně vidět nejsou). a v noci občas "

záhadný objekt " poletující vzduchem (že by duch obješence ;) ?). Nápadně ale připomíná noční můru, tak nevím *nevi* .

Normální můra. Třeba poradí Drábek s EPRV :-D

staraid
hodnocení

1x

Lupání je určitě v předměnech? Není to v hlavě?

hodnocení

0x

Skřítkové nám to dělají schválně, aby nás naštvali.

spu
hodnocení

0x

A nezemřel tam někdo?

Zemřelý tam z dlouhý chvíle chodí lupat předměty?
spu

Ano,jak na hradech straší

Přibližně na jakých hradech straší? Má to někdo nějak zdokumentováno, nebo to je jen jedna paní povídala?
kelt
hodnocení

Za posledních deset let co tu bydlím nikdo nezemřel. Ale měl jsem urny zemřelých rodičů v bytě.

Este to moze byt od chemtrails, 5G alebo ockovaneho suseda.

spu

No skoro na všech . Vy asi moc nenavštěvujete hrady .

Co já pamatuji, tak v domě zemřeli tři lidé, maminku jsem měl doma v urně několik měsíců, než se podařilo udělat důstojné místo na hřbitově a světe div se, nikdo tam nechodí strašit.
Takže to asi opravdu bude kombinace chemtrails a 5G. Protože 5G jistě moc posiluje účinky chemtrails.
Hradu mám prošlých dost. Pravda, ledaskde se povídá, že tam chodí bílá paní Ruprechta, ale zatím ji jaksi nikdo nikdy neviděl.
anonymni357

Ja myslim,ze nekomu ruplo v bedne!

anonymni357 ... a taky v pračce *smich*

kelt
hodnocení

Za posledních deset let tu nikdo nezemřel. Měl jsem v bytě urny rodičů.

spu

Třeba Vás takto chtějí varovat před nějakým nebezpečím

kelt
hodnocení

To může být varování i z popela?

Ať z popela, nebo z důvodu smrti kohokoliv, je to naprostý nesmysl. To s tím nemá nic společného. I když různí zastánci duchaření ti budou tvrdit opak.
Ale zatím nikdo nikdy nijak nedokázal jakoukoliv existenci nějakého ducha.
witch*
@jenyk o tom si povíme, až se Ti pár příhod stane (pokud vůbec) a nebudeš je mít jak komu zdůvodnit. A když budeš tak dobrej a natočíš něco telefonem nebo vyfotíš, tak Ti budou tvrdit, žes to poupravil nebo to jinak vyvracet jako to teď děláš teď Ty - a tomu, cos viděl budeš věřit pouze a jedině Ty. Zkrátka, zůstaneš v tom sám. Snadno jsme za blázny my, senzitivní.V naprostým klidu Sysyfos nabízí takovej balík. Já jim budu tvrdit, proč bych video/fotku upravovala a oni mně, že to prostě upravený je. Slovo proti slovu stále. Napiš, až se Ti přihodí něco zvláštního. Taky si z Tebe budu utahovat.
Já si z nikoho neutahuju. Jen mě zatím nikdo nedokázal, že nějaký duch existuje.
Zatím všichni říkali, to se nedá vysvětlit, to musíš cítit. Já jaksi nic necítím. Nikde.
Ducha, stejně jako boha mě asi nikdo nepřivede za ruku abych si na něho mohl sáhnout a pohovořit.

sirokko
05.08.21 20:52
hodnocení

0x

jiriadd
hodnocení

0x

To je sranda tohle číst *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]