Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám zvláštní rupání předmětů v bytě. Začalo to ve sporáku v jednom místě así v roce 2017, a pokračuje to dodnes. Dále postupem času se rupání rozšířilo po bytě. Rupe v pračce v jednom místě několikrát za den, prasklo péro dvířek, nová pračka rupe také. Začlo praskat v televizi, i když je vyplá. Rupe v mikrovlnce ať je zaplá nebo vyplá. Bouchlo ve vyplém počítači, že jsem se lekl, počítač jde dál. Rupe v lince, ve skříňce. Ruplo ve zdi, nic není patrné. Máte někdo podobné zkušenosti, nebo nevíte co to je za energii, že rozpíná předměty po bytě? Jak se toho zbavit? Je to i když nesvítí slunce do bytu. Děkuji.
Praskání je jedním z projevů duchů. Mít urnu doma může být zdrojem problému. (Pro skeptiky: ne vždy.) Duch se upne na poslední zbytek jeho těla - popel - a zdržuje se u něj.
Kromě soli zkuste svěcenou vodu a vykuřování kopálem tmavým. Dále se v našich krajích pro tento účel tradičně používají mše (pro konkrétní osoby) nebo odváděcí rituály.
Vždy mě pobaví skeptici, pro které to, co nezažili, neexistuje, nemůže či dokonce nesmí existovat. To podle stupně fanatismu.
A co se týče Bílé paní, je známé pozorování z doby protektorátu v Krumlově. Vidělo ji tehdy vícero dívek z letního tábora, který se tam konal. ceske-zahady.cz/...
Za 18 let, co se starám o činžovní dům už v něm pár lidí zemřelo. Jeden zemřelý nájemce ležel v bytě několik dní. Jiný se oběsil ve sklepě. Při rekostrukci půdy jsme nalezli urnu s popelem další nájemnice, kterou tam zřejmě 10 let před tím odložila její dcera, která trpěla schyzofrenií (asi se bála jí mít doma). A dalo by se pokračovat drobnějšími událostmi. Přes tyto hrůzy v domě žádný duch nestrší. Ani já, ani dalších cca 50 obyvatel domu nikdy žádného ducha nevidělo, ani neslyšelo.
Jediné, co občas zaznamenává kamerový systém na v temných koutech chodby jsou chuchvalce vířícího prachu, když služba zametá schody (záznam v IR osvetlení, běžně vidět nejsou). a v noci občas "
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.