Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cena za montáž sanity

Od: tomastomas odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

chci se zeptat jestli je adekvatni cena za montaž 5x zaroháček, 3x baterie a pripevnění zavesneho wc a usazeni vany za cenu 7 500,- bez dph? Material jsem mel svuj. Bylo to nad rámec smlouvy od firmy co nam stavela dům .

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krtek6
hodnocení

3x

standardní ceny bez dodávky materiálu:

montáž roháčku 50-80,-

vodovodní baterie 350-400,-

závěsné wc 800,-

osazení vany 1500 -2000,- (zde se bere i obezdění ytongem)

hodnocení

2x

není to adekvátní, cena za toto cca 3500, ale neviděl jsem to na místě takže těžko soudit

kare
hodnocení

2x
Jestli řešíte 7500Kč, tak raději nekoukejte kolik jste u takové firmy přeplatil na celém domě.
(Samozřejmě s ohledem na růst cen materiálu jste na tom pořád líp, než ten kdo začal teď stavět *smich*)
Zručnější kutil by to udělal za 1500,- instalatér za 3000,- a firma za 7000,-.
To máte jak v autoservisu. :)

hodnocení

0x

Dle ceníkových normovaných položek 3335Kč bez DPH.

U vany není obezdění.

Drobný rozdíl může být dle použitých baterií, počítal jsem jen umyvadlové, ale asi tam bude sprchová a možná i dřezová (v několika desetikorunách).

Na druhé straně, dnes je doba taková, že nějaké ceníkové ceny jsou každému putna, rozhoduje nabídka a poptávka.

hodnocení

0x

Je, stejně jako bageta s kolou za 350Kč někde v Chorvatsku. Zednické a instalatérské práce jsou teď drahé. Nějaké normy se vůbec nechytejte. Chce to mít nějakou předběžnou dohodu o ceně a vyhnete se nemilému překvapení. Stejně tak by měl dopředu informovat řemeslník o přibližné ceně aby pak nedostal třeba za montáž WC pytlík kafe a králika.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]