Nejste přihlášen/a.
Zdravim,
prisel mi dopis od PRE (Prazska energetika), od zari mi zvysuji ceny z 1,93 Kc/kWh na 2,196 Kc/kW. Mesicne jeste poplatek za odberne misto, o cca 12 Kc. Ceny jsou s DPH.
Jsem v panelaku, mam jen 1x16A jistic, elektrinu mam jen na sviceni a bezne spotrebice, tj. ne topeni ani vareni (elektricka jen trouba). Ma smysl resit prechod k jinemu dodavateli? Bohuzel tu nemam po ruce vypis, kolik presne spotrebuji...
Predem dekui za info.
To jsou ale myslím super ceny, když tato sazba není na vytápění. To se mi až nechce věřit, že jen 2,196 Kc/kW vč. DPH. Je to fakt final cena po započtení veškerých sub-položek?
Nikam bych nepřecházel
Můžete prozradit podle vyúčtování spotřebu elektřiny a cenu za tuto spotřebu? Vaše cena není úplná a nikdo takovou v konečném vyúčtování nemá už nějakou dobu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.