Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Krytina ONDULINE classic

Od: karhak® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

zvažujinahradit bobrovky na stodolách - které mám jako sklady techniky a v jedné chci udělat dílnu.

Důvod proč mne zaujala tato krytina je cena. ...

Stodoly budu chít v budoucnu zateplit, v horním prostoru si chci udělat kancelář

Máte někdo tuto krytinu a jak jste spokojeni?

Jsem ze středočeského kraje Praha - východ (jih) takže žádné horské podnebí

Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Jak tu bylo napsáno, raději to nikam nedávejte. My to máme na takovém přístřešku a je to´fakt hrůza. Bylo nám řečeno, že je to v pohodě na desítky let a přitom za deset let je to jako papír. Na několika místech jsou dírky a celé je to jak tenký térpapír. Plánujeme nahradit nějakou plechovou krytinou.

hodnocení

5x

Táto kritina je vlastne vlnitá lepenka. Mám ju na jednom prístrešku a viac by som ju nedal. Potrebuje mať svoj sklon a originálne klince sa radi uvoľňuju.

hodnocení

2x

Nikam si to nedávejte, je to cena versus kvalita. Měli jsme to na kůlně a po 8letech už to propouštělo při větším dešti. Dali jsme trapézový plech a pohoda a v ceně moc velký rozdíl nebyl.

hodnocení

2x
My to měli na baráku asi 25 let a taky bych to už nedal. Na straně ke slunci se to vyšisovalo že to bylo chatrné jak zpuchřelá lepenka. Druhá strana by určitě ještě 20 let bez problémů dala ale jižní šla do kopru. Jestli chceš lehkou velkoplošnou krytinu za podobné peníze podívej se na blachotrapez nebo satjam.

hodnocení

2x

Nedoporučuji. Je to spíše krátkodobé řešení. V našem okolí je pár objektů tímto pokryto a po pár letech je to hrůza. A i majitelé naříkají. To už raději plech. :)

hodnocení

Zdravím všechyny,

děkuji Všem za názory, které potvrdili co mi řikal kamarád. Že nějaký jeho kámoš to měl na baráku a po pár letech se mu to zkroutilo a propadalo jak rozmočený papír. Řikal jsem si to měl asi špatně přidělaný nebo co.

No kouknu po plechu jak zde bylo doručeno.

Ještě jednou děluji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]