Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vyprat vůni naftalínu z prádla

Od: baxi* odpovědí: 4 změna:

dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda někdo netuší, jak dostat "vůni" naftalínu z prádla.

děkuji za radu. Jindra

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

marton*
hodnocení

3x

Těžko, vypráním a dlouhodobým větránim. V jeho odolnosti je jeho účel.

hodnocení

0x

Zkuste důkladně vyprat, vymáchat v octové vodě a pak namočit do vody s aviváží - hodně voňavou, třeba černý Lenor. Kdyžtak to opakujte, v té octové vodě to nechte chvíli namočené, ocet neutralizuje pachy. Pak vymáchejte a dejte do té aviváže, nechte také namočené. Třeba to trochu bude cítit, ale určitě méně. Naftalín je prevít...

jabraka*
hodnocení

0x

Nevím,jestli naftalín vydává vůni,spíš tomu říkám "děsný smrad" ,já bych to řešil praním v prostředcích typu "OXI"ty chemicky naftalín odbourají.

JABRAKA

dagry*
hodnocení

0x

*sok* A to jako jde? Pro mě ten smrad je nadosmrti a k nevyprání :(. Já jsem na ten smrad vyloženě vysazená a poznám, kdo chodí nakupovat do sekáčů, protože tak smrdí všichni a ten odér se nepřebije žádnou aviváží, žádnou voňavkou. Proto říkám, je to NA FURT!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]