Nejste přihlášen/a.
Bohužel se stalo. Koupila jsem si halenku. Je to již nějaká doba. Dnes jsem si ji chtěla obléci, zjistila jsem ovšem, že mi prodavačka z ní zapomněla odstranit bezpečnostní čip. Účtenku jako na potvoru nemohu najít. Máte s tím zkušenost? Lze čip bezpečně odstranit? Je černý, čtvercový s půlkloboučkem nahoře . Děkuji.
Z druhé strany kovové kolečko. Takže zřejmě propichovací? Omlouvám se, moc tomu nerozumím. ![]()
Půlklobouček nahoře opatrně nahřát zapalovačem, poté štípačkama opatrně odstřihnout plastový klobouček. Stačí kousek. Uvnitř jsou kovové kuličky, ty vysypat a poté jde jednoduše sundat.
"Hlídací zónu" tam neměli. Také nechápu proč tam dávají ty čipy. Fakt jsem to neukradla. ![]()
To bych v noci nespala.
Účty na vyšší částky si schovávám, ale zrovna tenhle nemohu najít. ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.