Nejste přihlášen/a.
Bohužel se stalo. Koupila jsem si halenku. Je to již nějaká doba. Dnes jsem si ji chtěla obléci, zjistila jsem ovšem, že mi prodavačka z ní zapomněla odstranit bezpečnostní čip. Účtenku jako na potvoru nemohu najít. Máte s tím zkušenost? Lze čip bezpečně odstranit? Je černý, čtvercový s půlkloboučkem nahoře . Děkuji.
Z druhé strany kovové kolečko. Takže zřejmě propichovací? Omlouvám se, moc tomu nerozumím.
Půlklobouček nahoře opatrně nahřát zapalovačem, poté štípačkama opatrně odstřihnout plastový klobouček. Stačí kousek. Uvnitř jsou kovové kuličky, ty vysypat a poté jde jednoduše sundat.
"Hlídací zónu" tam neměli. Také nechápu proč tam dávají ty čipy. Fakt jsem to neukradla. To bych v noci nespala.
Účty na vyšší částky si schovávám, ale zrovna tenhle nemohu najít.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.