Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hodinky v pračce !

Od: alaska odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, právě jsem zjistila, že jsem si se šatama vyprala i svoje nové hodinky. Jednalo se o speciální pětiminutový cyklus bez ždímání jen s vlažnou nebo studenou vodou. A dle prodejce by ty hodinky (titan) měly vydržet i potápění, ale já tomu nevěřím a vůbec nevím co s tím dělat. Hodinky nejsou rozbtité jen hodně mokré a já o ně nechci přijít, protože je mám opravdu jen chvíli.

doplněno 31.07.21 19:49:

Zdravím všechny a moc děkuji za rady. Zatím to vypadá, že hodinky to vyprání přestály bez úhony, protože zatím bez problému jdou.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x
A co chcete řešit?
Hodinky buď budou fungovat dál, nebo nebudou.
Pokud jsou to Omegy, Rolexky, nebo podobná značka měla by cenu i oprava.
U většiny dalších značek či "značek" by oprava cenu neměla.
Ale s velkou pravděpodobností hodinky budou fungovat dál.

hodnocení

4x

Dobrý den. Usušte je, nechte je pořádně vyschnout a uvidíte zda půjdou nebo se poškodily. Pokud jsou voděodolné, klidně to mohly přežít bez úhony.

nnf
hodnocení

1x

Dejte je dobře vysušit na sluníčko z obou stran, třeba na parapet okna. Ale jestli to prodejce uvedl, že by měly vydržet i potápění, tak proč tomu nevěřit. Můžete je odnést i k hodináři, on je otevře a bude vidět hned, jestli jsou funkční.

hodnocení

0x

V minulosti jsem si na plný cyklus (teknrát snad skoro 3hodiny) vypral své Primky koupené někdy v roce 1986, jdou dodnes! Dnešní hodinky jsou drtivá většiny z výroby do 1.otevření jako vodotěsné .

A ještě doplním -na 90°C

hodnocení

0x

Když jsem si koupila hodinky, paní pokladní za mnou běžela, že mi zapomněla říci, že jsou vododtěsné a že se s nimi mohu potápět do 200m. Když by se náhodou stalo, že do nich nateče voda, mám přijít s účtem a reklamace mi bude uznána.*hej* Takže klid, když budou uvnitř mokré, reklamujte a o pračce se nezmiňujte. Prostě do nich, při koupání, nateklo. A to by nemělo.

hodnocení

0x

Telefon se má mokrý hodit do rýže, vytáhne to vodu. Zkusila bych to i s hodinkama.

Tohle je dávno vyvraceny mýtus. Funguje to první minuty a pak už je to lepší na vzduchu. Navíc prach z rýže není nic moc, v mobilu.

Tohle platí, ale pro sůl. Do slánky přidat rýži a ona nezvlhne. Já to tak dělám a funguje to. Ale mokrý telefon bych do rýže teda neházela. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]