Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poznáte přesný typ dřevěného dekoru dveří?

Od: dvernik odpovědí: 9 změna:
Zdravím, po předchozím nájemci zůstal "suvenýr". Potřebuji vědět přesný typ dekoru dveří. To místo chci přelepit samolepící fólií v barvě těch dveří.
Poznáte přesný typ dřevěného dekoru dveří?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x
Ikdyz koupíte v domnění stejný dekor, vždy to bude vidět.

31.07.21 13:20
hodnocení

2x
Dub.

hodnocení

2x
Zkuste tady kutilstvi.cz/... a přelepte celé dveře... můžete požádat i o vzorek.. už jsem tam bral, spokojenost...
dvernik

Požádal jsem je o identifikaci toho vzorku (kutilstvi.cz), ale do dnešního dne nikdo neodpověděl :/

NE o identifikaci, ale musíte žádat o zaslání vámi vybraného vzorku ...jak jsem psal výše. Ale já bych hned objednal alespoň na jednu stranu dveří... úplně stejný vzor a barvu stejně nekoupíte, abyste přelepil jen část dveří...
dvernik

100% stejný dekor jsem nikde nenašel, což je divné. Polep dveří z celé jedné strany je náročnější (místa s prosklením, klika atd.), aby výsledek stál za to. Jde mi prostě jen o optické schování té díry - při pohledu z větší dálky, nejde mi o perfektní výsledek.

dvernik
hodnocení

0x

Asi jsem to našel :)

lg-dinex.cz/... - 3118076-167
dub světlý

lg-dinex.cz/...

Aby se to podařilo, musíš napřed zadělat tu díru, pak odšroubovat kování, sundat zasklívací lišty a teprve potom lepit fólii.

dvernik

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]