Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Soused má garáž na hranici pozemku a chce ji zateplit, takže 20 cm půjde ke mě. Vynucuje si odprodej, ale to nechci, protože už takhle jsem limitován jeho stavbou kvůli rozestupům. Údajně mu to prodat musím protože jde o údržbu jeho majetku, ale to je podle mě nesmysl, zateplením to rozšíří, a zateplení není údržba, naopak pro údržbu zateplení bude opět potřebovat pracovat z mého pozemku. Tak nevím, pronájem se zase nelíbí jemu.
Byl bych neústupný, nic nepovolovat. Protože stále platí pro dobrotu na žebrotu. Nikdy nevíte, kdy se to vymstí. A navíc zateplovat garáž je úplný nesmysl.
díky, myslím že jsem to našel. Tak já mu nechci dělat potíže, ale zároveň si nechci zmenšovat pozemek a i rozestup. Nemám problém s tím, aby to provedl, i to napíšu, ale to mu nestačí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.