Nejste přihlášen/a.
Co jsem kdy viděl tak toto nedávají, ale jen natloukačky.Možná jinde ano . tyto jsem naposledy na stavbě viděl někdy před deseti roky na BD Pegas-kotvili tím oplechování atiky
Ten strop musi z poziarneho hladiska vydrzat, preto sa nepouzivaju hmozniky obsahujuce plast (natlkacie), ale kovove. Aj v byte to ma vyznam, aby to nahle nespadlo na hasicov pri zasahu.
V bytě není třeba řešit požární odolnost příčky, proto plastové hmoždinky. Pokud se tím chcete živit a je požadována požární odolnost konstrukce, pak tam kovové kotvy samozřejmě patří.
No ja nevim, ale toto jsem vzdy videl i ja sam pouzival na sdk stropy. Prisroubujes do stropu, pak podle vysky das dve samorezky z kazde strany do CD profilu. Prebytek ohnes.
Dobrý den! Přátelé, zatím zde řešíte pouze typy hmoždinek do stropu, ale tazatel se ptá na typy závěsů a další díly na zavěšení. Cit.:". Nevím ale, jaké přesně potebuju závěsy popřípadě další materiál"
Tak mu to poraďte, já tomu až tak nerozumím, také by mne to zajímalo. Díky.
Zatím jsem viděl jen jeden způsob kotvení-drát z očkem chycen hmoždinkou /natloukačkou nebi jak dal p.Milan případně obyčejná hmozdina a vrut do ní) na drát pak závěs do kterého se pak už ucycuje samotní kknstrukce. Na to neníé třena něco nového vymýšlet!
Závěs , převážně tento : mpl-stavebniny.cz/... .K tomu tento "drát": mpl-stavebniny.cz/... V odkazu je 125mmale jsou různých délek.
Nic jiného není maximálně pak ještě samonosná konstrukce sdk.
Jsem vždy konsternován tím,jak si někdo komplikoje práce v panelákovém bytě.Stropy jsou tu dokonalé,jen nevzhledné.Za minimálních nákladů je tedy polepím dekoračními kazetami.Pokud chci za každou cenu na strop sádrokarton,lze ko nalepit přímo na panel.Pokud nemoho lepit sám,lze desky opět nařezat na čtverce.Spoje lehce vytmelím a mám strop dokonalý.Bez vrtání panelů.Spoj strop a stěna dokončuji PS lištou.Vyhnu se prasklinám na spoji.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.