Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Povolené ovládání špuntu u vany

Od: orgasmic odpovědí: 7 změna:

Ahoj, mohl bych se zeptat, jak dotáhnout toto ovládání špuntu u vany? Skrz díru protéká voda na zem, ale ovladač je normálně funkční, akorát má šílenou vůli.

To se musí ten chromovaný plast nějak vycvaknout a uvnitř je nějaký šroub na dotažení?

Děkuji

Povolené ovládání špuntu u vany

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ze spodní strany ovládacího kolečka může být červík na 3 imbus. Pak dotáhnout plastové kotečko , tím se to celé zpevní a utěsní

vanový sifon přep/...

orgasmic
hodnocení

Děkuji za info a uprostřed po sundání bývá nějaký šroub na dotažení?

S0074 je to co jsem myslel viz výše. Provedení se malinko liší,princip je stejný

orgasmic
hodnocení

Děkuji, jak budu doma, tak vyzkouším a dám vědět. Díky moc!

Ono stačí, když to je jen trochu povolené a hned může voda protéct mimo?

Funguje to jako přepad vany, pokud napouštíte plnou vanu pak ano

orgasmic
Mě jde o to, že to povolené bylo, nevěděl jsem jakou to má funkčnost a voda tekla ven, když jsem se koupal a vedle v místnosti se zvedla dřevěná podlaha, tak nevím, jestli je to má chyba ohledně nahlášení tohoto problému.
Jde o služební byt v zahraničí.

Pokud je povolená jedna marka na přepadu,může být povolená další na sifonu.Doporuuju zkontrolovat

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]