Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Osvěžovač vzduchu z bezdratovým čidlem?

Od: rotorod® odpovědí: 7 změna:

hezký den

chtěl bych si osvěžit malou WC místnost a tak mě napadlo, jestli existuje něco, že bych osvěžovač umístil tzv kdekoliv a jeho dálkové čidlo bych umístil někde kolem dveří (otevírají se dovnitř místnosti), a když bude pohym dveří, čidlo spusti osvěžovač. nikde jsem nic takového nenašel.

existuje něco podobného vůbec? děkuji za rady

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mate59
hodnocení

2x
hodnocení

skutečně to je to, co mám na mysli já? nikde jsem právě info k tomuto nenašel

děkuji

hodnocení

2x

Proč to spouštět otevřením dveří, když můžete mít vonítko přímo v klozetu a je to přirozenější. Proč by jste měl dýchat aerosoly pokaždé, když se otevřou dveře? Zvláště, když je to jen malá místnost?

hodnocení

0x

Dělají se mechanické pumpičky na dveře - při otvírání a zavírání dveří stříknou. Jen pozor na umístění, aby návševník nedostal při odchodu "slzákem" do očí ..

hodnocení

nějaký odkaz nebo počtení o tom? děkuji

hodnocení

0x

Já kdysi kupovala Glade automatic. Dal se tam nastavit čas a automaticky to asi 2x do hodiny šplíchlo / možná víc či míň - nepamatuju se / popř. si člověk mohl šplíchnout extra sám. Pak jsou ještě nějaký na dveře, ale ty nedoporučuju, protože to z 99% vždycky člověk schytal na sebe.

hodnocení

0x

Jám jsem viděla u kam,arádky poličku nad dveřmi ve wecku a tam má naskládané zásoby z drogerie. Prášky, mýdla. atd. To všechno voní a je to příjemné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]