Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chci vyměnit nástavec na tyči vysavače a nejde mi povolit ten stávající

Od: ivafridrichova odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,

nemůžu povolit nástavec na kovové tyči od vysavače a dát jiný.

Děkuji.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Děkujeme za informaci *smich*

Pokud chcete poradit, zkuste specifikovat to, čemu říkáte nástavec. Myslíte hubici? Ideálně to vyfoťte, protože existuje mnoho výrobců a mnoho provedení trubek a hubic, mnohé jsou jen nasunuté na kuželu, ale některé mají i pojistku

hodnocení

0x
Někdy tam bývá kolík na zatlačení,... Ale pokud nedáte alespoň typ vysavače, raději i foto koncovky, budou asi samé blbé rady... Jak ta moje, z křišťálu...

futra
hodnocení

0x

Poku je to pouze zastrčené v sobě ,tak pořádně táhnout od sebe a při tom s tím pootáčet.

ivafridrichova
hodnocení

No to tak to je,jenom zastrčené do sebe,ale bohužel s tím vůbec nehnu.Je to ETA Tiago.A děkuji všem za snahu.

futra

Tak to jedině poprosit nějakého chlapa.Taky musím někdy čekat ,až přijde manžel domů ,protože mi něco nešlo rozdělat.

Dejte do spoje trochu mydlove vody, pripadne silikonoveho oleje ve spreji nebo wd 40 a pujde to vytahnout.

hodnocení

0x
jste zenska,nahrejte spoj fenem,nad rachlo varnou konvici nad sporakem

hodnocení

0x
Dejte nástavci horkou sprchu, mohl by se pohnout.

kicune*
hodnocení

0x

Pokud nemáte po ruce silné ruce, co vám s tím pomůžou, tak zkuste nastříkat do té mezírky po obvodu WD40 a nechte pár hodin odstát. Je možné, že i když žádnou skulinku okem nevidíte, že si ji tento přípravek najde a pak s tím spojem trhem pohnete.

To nahřátí horkým vzduchem by také mohlo fungovat.

Klidně můžete zkombinovat obě metody.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]