Nejste přihlášen/a.
Poraďte prosím, jak vyměnit žárovku v mikrovlnné troubě. V návodu je rada, že mám volat servisní středisko, ale to by mně ta blbá žárovka přišla pěkně draho.
Milá Jano,pokud nejsi zručná ve šroubování šroubků,nezbude nic jiného.Žárovka je za mřížkou vnitřní skříně MW a nedá se vyměnit jinak,než že se sundá celý vnější kryt.Aspoň to tak bylo u těch několika,co jsem opravoval,nebo se snažil opravit.
JABRAKA
A druhý důvod je možná obava, aby někdo nezkoušel, zda nová žárovka svítí, při rozebrané troubě...
Radku,u mikrovlnky nepřichází v úvahu tak vysoké teploty.Zvláště tam,kde už není aktivní záření.I talíř při vaření zůstává téměř studený.
JABRAKA
Není problém se žárovkou, ale koukněte se na šroubky na mikrovlnce, Máte takový šroubovák, aby jste sundali kryt?
Nic složitého, nejdříve vymontovat a pak podle patice koupíte novou. Je mnoho druhů žárovek do mikrovlnek.
Radku, zatím asi 5-8 mikrovlnek a každá má alespoň jeden šroub, na který je třeba zvláštní šroubovák. Samozřejmě některé nemají bezpečnostní šroub.
souhlas ale ne každý si šroubovák upraví, páč není tak šikovný. Přeji Vám, Radku, aby jste byl stále tak šikovný.
Já si pořídil sadu bitů za 120Kč a mám klid.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.