Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,zkouším péct ovocný koláč z těsta: jogurt+mouka atd...chci upéct větší dávku. Mohu dát trochu místo jogurtu tvaroh z kelímku, Že bych ho domíchala mlékem aby byl hustý jak jogurt.
já to dělám i naopak-tvaroh nahradím jogurtem, ale ten jogurt by měl mít 10%tuku, ať není moc řídky. V čem je výhoda? Jogurt není tak kyselý, tak se může dát méně cukru nebo jiných sladkých složek
ty pečeš?
vždy je lepší pečivo domácí, stačí hodit kupované rohlíky do mrazáku, pak je rozmrazit...často jsou cítit po nějakém svinstvu...to už nemluvím o tom je na pár sekund rozmrazit v mikrovlnce, ten odporný smrad z rohlíku je strašný(nemyslím tím spáleninu). Možná je tak cíti L cystein, je i jako doplněk stravy, ale záleží v jaké kvalitě a v jaké formě, každopádně v pečivu nedělá moc dobrotu po zmrazení pečiva
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.