Nejste přihlášen/a.
Dávat hlubokou sušičku na úzkou pračku je nesmysl ! Nebude dost stabilní, bude to hrozně vypadat. Kupte úzkou sušičku, vybrat si můžete třeba tady. Nebo můžete starou pračku prodat a rovnou koupit pračku se sušičkou.
tak jsem počkal co dorazí a podle toho jsem se chtěl zařídit, ALE to co dorazilo to mi vyrazilo dech, to se Kasa.cz pěkně předvedla, v balení byl pouze rám bez příslušenství a návodu, takže poloviční obsah balení a to jsem je upozornil ať to před odesláním zkontrolují, s jejich odpovědí že to můžu kdyžtak do 14 dnů vrátit, že oni to nekontrolují... to je síla...
Nedalo mi to a šel jsem aspoň zkusit to co mi bylo doručeno a co mi Kasa doporučila! a výsledek katastrofa, nesedělo to nikde ani na krajích (vzadu o 10cm přesah), jen předek po vysunutí pračky by šel, zbytek by se musel upravit a musel bych vymýšlet blbosti, což jsem nechtěl a rozhodlo i to vybrakované balení... takže doporučený mezikus budu bohužel vracet, volal jsem do Samsungu, kde mi bylo řečeno, že originál mezikus s koncovkou DF se už nevyrábí a tak budu holt muset ještě chvilku počkat až to pračka vzdá a pak vyřeším celý set nově... takže sem dávám informace i pro ostatní, ať víte co nekupovat i když Vám to někdo doporučí, na Smart pračku jedině Smart sušičku! ale nejdřív zjistit dostupnost mezikusu... nebo na klasiku dát klasiku a je vyřešeno... teď jsem zvědav jak se k tomu Kasa postaví, zatím už třetí den mrtví brouk
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.