Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, poradíte někdo, jak odstranit plesnivé fleky z bavlněných utěrek a jiného oblečení? Za rady mockrát děkuji.
Radulinka 84
Mi takhle zplesnivěl vánoční ubrus, už jsem ho odepsala, ale pak jsem vyzkoušela agenta s kyslíkem od Eurony...moc jsem tomu nedávala ...a věřte nebo ne, skvrny zmizely. Namočila jsem to přes noc a ubrus byl jako nový.
určitě anomožná ostraní i splín, protože její výrobky odstraní vše.
asi jsem hnusná ,co?
Ne Já už jsem si toho taky všimla
Hnusné je chtít vydělat na něčím problému.
Tomu říkám dost ošlivými výrazy.
Tak pardon, že jsem tu napsala své zkušenosti... Jsem prostě nadšená z toho, že to funguje... Nikoho nenutím aby to vyzkoušel...a taky jsem si nevšimla, že bych někomu nabízela, že mu to prodám... prostě to používám... Náhodou jsem narazila na tyhle stránky a chtěla přispět svými zkušenostmi... bohužel nečistím octem, solí a podobnými věcmi, tak má někdo pocit, že na něm chci zbohatnout... Znovu opakuji, že tyto výrobky pouze používám...
Protože nejsem úplně blbá ... je mi jasný, že zoufalá paní, která má problém a přečte si příspěvek, odpoví " a kde bych to mohla sehnat?" a je kšeft. Doba je zlá, všichni se smekáme, chytáme se stébla, to nikomu nevyčítám. Ale jako všichni jiní, založte si extra vlákno, kde popíšete zázračný prostředek a je to. Kdo bude chtít, ozve se, kdo ne, neozve se.
Tak to se omlouvám...neprodávám zázračné ani jiné prostředky... a rozhodně nemám zájem nikomu nic posílat...to si přece může obstarat každý sám...nemám s podobnými stránkami zkušenosti a naivně jsem si myslela, že tady lidé hledají rady a kdo má zkušenost jim poradí...moje chyba, že jsem v euforii chtěla poradit více lidem... možná je někdy lepší neradit...
Já taky všude doporučuji Pulirapid od Madelu, který hypermarkety nevedou a ještě mě nikdo z agentství neosočil. Navíc agenti píší přesné názvy výrobků, takže myslím, že zince křivdíte.
já bych taky doporučila agenta s kyslíkem... od Eurony. Mám s ním zkušenosti velmi dobré a proto ho můžu doporučit. A zapšklému diskutujícímu marence bych vzkázala, že pokud nemá nějakou lepší, použitelnou radu k problému, tak ať se radši vůbec nevyjadřuje. Mám pocit, že se tady očekávají nějaké rady nebo doporučení, ne urážlivá nic nepřinášející diskuse.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.