Ano, červík je venku. Zatím se to ani nehlo, tak proto raději píšu, jestli je to správný postup. Pravda měl jsem podloženo trámkem 8x6, ale ten nevydržel. Musím sehnat Icko nebo Ucko aspon 80 mm. Díky
Nastříkal bych dovnitř uvolnovač,natlakovat lis a zboku kde byl zajištovací červík nahřát nejlíp autogenem,pochybuju,že to bez nahřátí půjde ,ta rez bude držet jak svar...
díky, už to vyjelo cca 0,5 cm, ale už jsem zároveň uhnul ten podkladní jekl 80*40*3 drží to tedy opravdu neskutečně, ale postup je správný, jen tam musím sehnat íčko nebo účko profil
Tak nakonec vylisováno, ale ohnul jsem na tom ten jekl, ohnul jsem icko 80mm v delce 60 cm, ale pohlo se to až jsem tam dostal U profil 100mm a ten už to udržel, 20 T panenka. Nahříval jsem. Pokud to někomu do budoucna pomůže. Díky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.