Nejste přihlášen/a.
Než jí bude 15, tak tě už možná ani nebude dávno bavit, tebe bude už 19 a ona v 15 ti může připadat jako ještě dost pubertální. Navíc kdyby odešla od rodičů, tak to je na sociálku. To, že jí rodiče ve 13 zamykají a hodně hlídají, bude mít asi nějaký vážný důvod. Asi ti neřekla všechno, může si hrát na chudinku, která nerada poslouchá rodiče. A i ty, podle představ, co píšeš, nejsi ještě moc dospěly, o životě toho moc nevíš, ani nevíš co je to za zodovědnost, mít v péči takového člověka, nebo vlastně myšlením ještě dítě.
Moc nadějí si nedělejte, že by to vaši rodiče schválili. Jste oba dva ještě nedospělí a zcela nesamostatní pro takový život. Cenu peněz neznáte, nevyděláváte. Kdo by vás živil po dobu studia? Držte se ještě rodičů. Řekl bych , že jste pro to ještě nevyzráli. Navštěvovat se na chatě můžete, když tam bude rodič. Nevím, jak si to představujete, když jste se ani neviděli naživo a už plánujete společné bydlení?
Až budeš mít 13 letou dceru tak pochopíš. Podobnýho blba jako tebe bych od dcery hnal brokovnicí. Nejdřív si zkus uživit se sám samostatně a pak vymýšlej že si vezmeš za ženu 13 letý dítě jak ve středověku a bezdomovec nebudeš jen díky chatě zdarma.
Ad otázka - ne, od rodičů před 18 odejít nejde. A zdrhnout = najdou jí policajti a předaj rodičům.
bohužel, tenhle svět je plnej necitů, co si myslej, že jakmile někdo chce žít bez nich, tak nepřežije, což je pravda, protože tenhle systém taky žádný jiný, než necitlivý (posraný) chování nedovoluje.
beze srandy. takže jsme všichni, co takhle žít nechtějí, násilím nuceni do života těch, kteří říkají ne, protože vzhledem k tomu, že tohle myšlení ovládá i stát, a všechny peníze, který kdy kdo zdanil jdou těmahle cestama do dalšího ne-plodnýho jednání, ani neni na vybranou. a pak máte tu drzost nám tvrdit, ještě, jak to bez vás nedáváme.
no, je to lež.
bohužel radu pro to nemám, kromě dekonstrukce státu, což neni v tvý moci.
bohužel si oběť, jako já.
nezávisle na představách, co tu zazněli a pochopitelně (jako vždycky) zazněj.
žádný point argumenty, že někdo chce žít jinak a že na to má právo (pozor, listina základních práv a svobod ČR či OSN najednou NEPLATÍ), protože "opět žádný argument", žádná snaha o to vyjít vstříc..
takže jediná varianta je, aby ta holka šla na sociálku, že jí rodiče omezujou na svobodě, pak může zkusit ombudsmana a pak už ti nezbývá, než se soudit , protože tenhle "hrozně láskyplnej" svět nic jinýho nenabízí.
takže to neni láska, ale válka. rodiče jsou falešný.. a jejich snaha o ochranu je jen projev jejich vlastního strachu, projektovanýho vně a ve skutečnosti ne-zájem o to, co kdo kolem něj cítí. v tu chvíli už ale dotyčný neni rodič, ale spíše opatrovník (ano, takto jsem domeditoval k tomu, že nepatřim svejm rodičům a vlastně ani okolí), přesto jsem proti sobě a "spolupracuji", protože jak jsem napsal výše, tento neplodný systém mi nedává na vybranou. chcípnout nechci, chcípněte sami, jak se tak říká. "a já že jsem ten necita, chacha"..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.