Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde koupit lištu na položení led světla?

Od: vitecek® odpovědí: 4 změna:

ZDravim.

Zakoupil jsem toto, či lépe řečeno zapůjčil, protože pracuju home office na kompu, a potřebuju to nějak položit do lišty na zeď..

art-light.cz/...

..

našel jsem toto..

hornbach.cz/...

což je vlastně ideál, akorát je to krátké, tak bych rád věděl, dáte typ, kde se mám dívat? asi v takovejhlech hobby marketech? ideální by bylo mít nějakou vlastně přesně takovouhle lištu, tj. v podstatě přírodní materiál, aby se to nijak nelesklo, aby tam světlo bylo schované, délka tak 240 - světlo má 180cm, pak je tam ještě transformátor (tušim), ten má 50cm.. Díky.

ideální by dle mě bylo, kdyby ta lišta měla třeba 2cm tloušťku , takže bych jí mohl v podstatě nasadit přímo na takový ty šrouby do zdi.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

re4zon
hodnocení

2x

Jako treba ispas.cz/...? Jinak gratuluju ke koupi, neco tak predrazeneho jsem uz dlouho nevidel.

hodnocení

mám to pučený za 150/m..

mimoto, ten týpek je českej vynálezce , kterej v podstatě soustavně dissí většinu výrobců a jejich produktů, kvůli ne-kvalitě..

ale jinak nemám námitek, nedokážu to zhodnotit.

hodnocení

0x

Z vašeho odkazu:

Světlo má barvu neutrální bílá 4000 K s mimořádným podáním barev (CRI: 98, R9: 98) s bohatě zastoupenou červenou spektrální složkou, díky které věrně zobrazuje barvy jako denní sluneční světlo. Svítidlo je dlouhé 180 cm a má asymetrický trojúhelníkový průřez. Pokládá se na delší stranu trojúhelníku o šířce jen 3,5 cm, aby bylo nakloněno směrem do místnosti. Je vyrobeno z anodizovaného hliníku a má čirý kryt. Transformátory jsou umístěné v ochranném pouzdře za lištou.

Potřebujete rohový profil + kryt. Na profil se lepí pásek s LED diodami, profil slouží jako chladič...

hodnocení

teĎ jsem možná neporozuměl..

ono to vypadá, viz fotka 2.. takže už to je v profilu..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]