Nejste přihlášen/a.
ZDravim.
Zakoupil jsem toto, či lépe řečeno zapůjčil, protože pracuju home office na kompu, a potřebuju to nějak položit do lišty na zeď..
..
našel jsem toto..
což je vlastně ideál, akorát je to krátké, tak bych rád věděl, dáte typ, kde se mám dívat? asi v takovejhlech hobby marketech? ideální by bylo mít nějakou vlastně přesně takovouhle lištu, tj. v podstatě přírodní materiál, aby se to nijak nelesklo, aby tam světlo bylo schované, délka tak 240 - světlo má 180cm, pak je tam ještě transformátor (tušim), ten má 50cm.. Díky.
ideální by dle mě bylo, kdyby ta lišta měla třeba 2cm tloušťku , takže bych jí mohl v podstatě nasadit přímo na takový ty šrouby do zdi.
Jako treba ispas.cz/...? Jinak gratuluju ke koupi, neco tak predrazeneho jsem uz dlouho nevidel.
Z vašeho odkazu:
Světlo má barvu neutrální bílá 4000 K s mimořádným podáním barev (CRI: 98, R9: 98) s bohatě zastoupenou červenou spektrální složkou, díky které věrně zobrazuje barvy jako denní sluneční světlo. Svítidlo je dlouhé 180 cm a má asymetrický trojúhelníkový průřez. Pokládá se na delší stranu trojúhelníku o šířce jen 3,5 cm, aby bylo nakloněno směrem do místnosti. Je vyrobeno z anodizovaného hliníku a má čirý kryt. Transformátory jsou umístěné v ochranném pouzdře za lištou.
Potřebujete rohový profil + kryt. Na profil se lepí pásek s LED diodami, profil slouží jako chladič...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.