Nejste přihlášen/a.
ahoj...naházela jsem si do lampy sirky a teď je uplně černá prosím jak vyčistit díky?
nám solnou lampičku "vylízaly" kočky. Zapomněl jsem ji za skříní a po 1 měsíci jsem si stále říkal, proč stále chodí za kout a ještě když vylezly z poza koutu si líznout, tak měly takový šibalskozákeřný výraz a ocas nahoru, jakoby věděly, že nám působí újmu majetkovou. Z lampičky zbyla tak 1/2 původního matroše.
Lepší Flora než Fauna. Životní zkušenost. vím co říkám!
Zkusil bych vlhkým hadrem vrchní znečištěnou vrstvu soli opatrně rozpustit a saze vytřít. Nikdy by mě ale nenapadlo házet sirky do solné lampy, takže ověřené to nemám.
Pokud máte tuhle lampu, tak ta je skutečně vydlabaná z kusu obyčejné kamenné soli. Bývá ale většinou zabarvená do žluta či do růžova minerálními příměsemi v soli. V nouzi by se s ní daly osolit třeba brambory .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.