Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Injektáž proti vlhku

Od: europan27 odpovědí: 9 změna:
Zdravím, chceme na chalupě zkusit injektáž proti vlhku,vím že to asi není řešení na neurčito a že to nemusí pomoct.Ale přesto to chceme vyzkoušet a mám pár otázek na ty,kteří to praktikovali a prošli si tím.
1.Musi být zeď vyložene cihlová,nebo injektáž oddizoluje i jiné druhy stavebního materiálu
2.S jakým výrobkem(značka)máte nejlepší zkušenost
Děkuji za případné rady.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

re4zon
hodnocení

2x
Jestli je to skutecne vlhkosti vzlinajici stenami, tak to pomuze. Podrezani ma delsi trvanlivost, ale taky je o hodne drazsi.1.Nemusi to byt cihla, jen to musi byt nasakavy material. Cim poreznejsi, tim lepe.2.Vyzkouseny mam AquaStop Cream, neni to predrazene a je s tim jednoducha prace.
europan27
hodnocení

Dobře děkuji vám...no vypadá to že vlhko je ve spojení zeď-podlaha
europan27
hodnocení

Ještě se zeptám do jaké hloubky jste vrtal sondy?
dylin
Hloubka je o 5cm méně, než tloušťka zdi

hodnocení

2x
Doplním @re4zon... projděte si toto injektaz-zdiva-svepomoci./... mě to dalo dostatek informací...

dylin
hodnocení

2x
Taky jsem vrtal, mám to 5 cm nad podlahou. Dával jsem to 12 cm od sebe 12kou vrtakem. Zdivo plné cihly. Díru vyfoukal kompresorem. Použil jsem Siku, s fintou, se kterou výrobce nepočítal. Koupil jsem jednu kartus a zbytek buřty. Z Kartuse jsem po vyprázdnění vytlačil zatku drátem přes hrdlo a znovu naplnil. A tak jsem ušetřil za spešl aplikační pistoli a cenu kartusi.

hodnocení

0x

1) určitě cokoliv, co je porézní.

2) HS-VYSUŠ ZEĎ infúzní clona k zamražení -18°C v několika domech osobně vyzkoušeno. Jediné co mi vadilo, že jsem musel mít vedle sebe mražák a dva dny mrazit. Aplikace byla rychlá, zastrčit zmrzlý váleček, druhý a třetí, pak další díra...

hodnocení

0x

V menší míře jsem injektoval krémem od Hasoftu - vysuš zeď. Je to v kartuších 250 ml. Jedna přibližně vystačí na 1bm 0,6m silné zdi. Na kartuš se dá dát hadička a tou se plní otvory ve zdi krémem. Otvory se navrtávají průměrem vrtáku 12 mm cca 10 cm od sebe, mírně šikmo dolů. Skončí se cca 3cm od konce zdi.

Dá se s tím injektovat cihelné, smíšené i kamenné zdivo. Jen v cestě nesmí být zásyp. Kamenné zdivo jde o poznání hůře vrtat

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]