Nejste přihlášen/a.
ahoj...tak jsem dnes prala potahy z madrací ne jen že se špatně perou musela jsem projet dva programy abych se zbavila prachu a po vyprání a sušení se špatně navlíká..každopadně stejně je určitě plno prachu v molitanu který se ke všemu z potahu dostává i do pračky. pod madrací je na postely jakoby slabá vrstva látky a tam bylo také šíleně pracchu.
Tudíž se ptám jakou madraci na nejlepší údržbu?
Pak mám ještě otázku já sama mám válendu a když jednou týdne měním povlečení mám pod tím taky šíleně prachu a musím vysát. Taky to tak máte? Díky za odpovědi .
Já mám všude matracové chrániče, je to super, snadno se vyperou a nemusím se natahovat s povlakem z matrace. Matrace občas vyluxuji remboušem, ten vytáhne všechno.
Matrace čistit nemusím, protože mám přes ně silnější deky z mikroplyše. Mimo jiné se na nich bezvadně spí. Ty občas normálně vyperu a pod ně se nic nedostane. Kdybych ale už čistit musel, tak si to nechám udělat hloubkovým mokrým čištěním při příležitosti čištění koberců. Podle mně nejdůkladnější způsob. V každém městě je fůra žibnostníků a firem, které takové čištění provádějí, nejčastěji pomocí strojů Karcher. A není to ani moc drahé.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.