Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,rozhoduji se s manželem kde budeme žít.Vychazi nám na pendolinu s dobrou dostupností do Prahy tyto města.Ktere město je vhodnější k rodinnému životu?Plánujeme založit rodinu a jsme mladý par.Ktere město je čistší,hezčí?Dekuju.
Pardubice znám dokonale a vřele doporučuju, více než Prahu. Jednoznačně čistší, vhodnější ke sportu - rovina, stezky kolem Labe, v dosahu cíl výletů - Kunětická hora , nyní i s divadelním programem. Ve městě rovněž hezké divadlo, zámek, historické náměstí, z něhož vede známá Zelená brána. V okolí ještě stále spousta rybníků ke koupání ale spíše písníků. Ve městě Aquapark s tobogány, centrum pardubického kraje, sídlo řady významných podniků, centrum dobrého sportu - hokej, nyní i fotbal, koně, plochá dráha,basketbal , atletika a jiné.
V okolí lesy, lepší trasy na kolo než v Kolíně. Dostupnost do Prahy cca o 15 min víc. Navíc vazba na Hradec Králové - 20 km, dolů na Chrudim - 10km atd
Dobrý den, Pardubice měly moc hezké a moderní nádraží (a snad zase po opravě bude) a ještě hezčí krematorium (hezčí a originálnější v ČR nenajdete). Ovšem, Praha je Praha. Zdravím!
Já mám osobně raději Pardubice a přijde mi úplně děsná představa toho dojíždění do Prahy. Mám své zkušenosti a myslím si, že to všeobecné dojíždění do práce položí zdravotně současnou generaci pracujících lidí.
Pardubice, nebo Kolín, rozhodnutí bude stejně na Vás. V Pardubicích a všude kolem nich, se dá dojet na kole.Každý má jiné představy, kde by chtěl žít, vychovávat děti, sportovat, pracovat, odpočívat. Chce to trochu času, udělat si úsudek, přesně podle sebe. Léto je ideální. Koupit průvodce Pardubic, Kolína. Vyznačit si, co je pro Vás důležité! Pendolíno - Udělejte si dovolenou, stačí tři dny. Zajistěte si nocleh v Pardubicích, tam, kde jsou možnosti, uskladnit kola. Na nádraží si v půjčovně zarezervujte vypůjčení kol. Po příjezdu si vyzvednete kola, ubytujete se a vyrazíte podle průvodce na poznávání Města Pardubic. Trasu, kterou projedete, si vyznačujte. Nejlépe je začít městem a okolí. Vše co se Vám bude líbit si piště. Dívejte se nejen kolem sebe, ale na školy, obchody, divadlo, kino, trolejbusy, autobusy, sportování, bazény, parky, Zámek – Valy na Zámku- odpočinek. Trasy kolem Labe, Chrudimky vše je propojeno, všude se jezdí na kole. Pardubice to je veliká rovina. Kunětická Hora, výlet, výborná restaurace, ne jen jedna, možná jízda na koních, jen 8 km z Pardubic. Svitkov – Letiště – odlet na dovolenou, všude kolem lesy, jen 5 km, jezdí autobusy. Kupte si lístky na trolejbus, projeďte se na jednu stranu na konečnou, třeba č.3, to je do Bohdanče. Všude se dá dojet na kole. To samé si udělejte v Kolíně. Kolín není rovina, je to malé město, jak pro školy, sport, zábavu. Jsem pro Pardubice. Jen můj názor. Viky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.