Já mám ráda vůni domova. Když je čisto a uklizeno. Když před vánocema celý barák voní po cukroví. Když vařím guláš, tak voní. Když smažím řízky, voní. Žádný chemický sajrajt nám do baráku nikdy nesměl, na to byl manžel háklivý a já jsem to respektovala.
A když po bouřce otevře člověk okna a pustí si ten čerstvý vzduch domů, je to paráda.
V několka miskách různě po domě mám hřebíček, badyán a kus skořice. Nějak intenzivně to teda nevoní, ale je to příjemné. A je potřeba to občas obnovit.
Moje domácnost voní většinou podle toho, co moje polovička právě vaří. Umí samé libé vůně! Pokud teda se něco nepřipálí! Potom nás nejvíce potěší vůně čerstvého vzduchu po vyvětrání. Chemii nepoužíváme. Radši vůni čerstvě nařezaných květů ze zahrady. Nebo ten parádní "luft" po dešti...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.