Nejste přihlášen/a.
Zdravím, zdědil jsem starý byt po dědovi a místnosti mají takový ten stařecký pach.. Myslíte ,že to spraví penetrace a nový nátěr anižbych musel škrabat omítku? na zdi je jen jedna vrstva barvy . Děkuji za odpověď
4x
Hlavní je pořád větrat a i do průvanu - otevřít dveře. Takový ten stařecký pach, to je neschopnost větrat. Sama jsem překvapená, kolik lidí i v současných teplech neotevře ze celý den okno. Už se mi stalo několikrát, že jsem jen šla k němu něco vyřídit a už za dveřmi byl takové smardlavé dusno, že jsem byla ráda, když jsem vypadla.
3x
Je hodně starý neměli tam přivedenou ani vodu dřív , do koupelny se chodilo na dvorek . V posledních letech děda chodil do koupelny k rodičum a potom co umřel tak ten byt nikdo 7 let neobýval a až teď jsem začal rekonstruovat .. Staré parkety jsem vyčistil a vydezinfikoval savem, ale ze zdí je citít furt ten pach, tak mám strach aby po vymalování to nebylo stále citít..
0x
Parkety dobre poprikrývajte, nech ich nenamočíte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.