Nejste přihlášen/a.
Zdravím, zdědil jsem starý byt po dědovi a místnosti mají takový ten stařecký pach.. Myslíte ,že to spraví penetrace a nový nátěr anižbych musel škrabat omítku? na zdi je jen jedna vrstva barvy . Děkuji za odpověď
Hlavní je pořád větrat a i do průvanu - otevřít dveře. Takový ten stařecký pach, to je neschopnost větrat. Sama jsem překvapená, kolik lidí i v současných teplech neotevře ze celý den okno. Už se mi stalo několikrát, že jsem jen šla k němu něco vyřídit a už za dveřmi byl takové smardlavé dusno, že jsem byla ráda, když jsem vypadla.
Je hodně starý neměli tam přivedenou ani vodu dřív , do koupelny se chodilo na dvorek . V posledních letech děda chodil do koupelny k rodičum a potom co umřel tak ten byt nikdo 7 let neobýval a až teď jsem začal rekonstruovat .. Staré parkety jsem vyčistil a vydezinfikoval savem, ale ze zdí je citít furt ten pach, tak mám strach aby po vymalování to nebylo stále citít..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.