Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Motorová pila

Od: patrik2204 odpovědí: 6 změna:

Ahojte mám problém s motorovou pílou Hecht 44. Minulú sezónu šľapala bez problémov, ale teraz keď som nalial benzín som si všimol že v pumpičke nie je ani kvapka paliva, kde hľadať chybu? A aby som nezabudol, keď bola uložená, bola bez paliva.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Kolikrát jste pumpičkou načerpal? Jinak zkontrolujete hadičku k nádržce, zda není " ve vzduchu", filtr v nádržce, zda je průchozí a na něj připojena hadička...a dejte info...
patrik2204
hodnocení

Stláčal som asi 10x a vošla do pumpičky naozaj len malá kvapka, skúsim prezrieť ešte tie hadičky

hodnocení

0x

No pokud byla bez paliva, tak si myslím, že došlo ke ztvrdnutí, nebo přilepení gumy v karbecu. Pokud jste si tedy jistý, že ta pumpička nemá prasklinu v tom balónku.

To budu každý začátek sezóny opravovat karburátor? Když výrobce doporučuje "vyjet" benzín před delším uskladněním, před zimou, kdy i pila odpočívá ...

To nevím, jen vlastní zkušenost, když tchán nechal přes zimu křoviňák nasucho, přesně tohle se mu stalo a já pak absolvoval rozborku celého toho palivového systému, protože motor po nastříknutí benzínu do válce blafnul , ale zase zdechnul. Tak jsem dospěl až k té ztvrdlé gumě, což byl docela ořech sehnat, jelikož všude nabízeli jen celý karbec. Nakonec se zadařilo a od té doby se problém nevyskytl - ovšem nenecháváme to nasucho!

patrik2204
hodnocení

Takže rozobrať celý systém a vymeniť hadičky? Lebo ako som mal včera zhodené kryty a postláčal som hadičky, tak benzín sa nalial do pumpičky, len keď som ju postláčal tak zase zmyzol a zostala tam len trocha. Na sýtiči trošku chytila a hneď zdochla čo by bolo dobre, ale bez sýtiča už ani len náznek.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]