Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
zdědil jsem dům, kde sjou cca 30 let staré vnitřní omítky - takže jsou docela pevné.
Odstranit je potřebuji všechny i stropy.
A to z důvodu že do nedávna dům obýval můj bratr - silný kuřák mariuhány - celý dům silně smrdí.
Jak tedy nejrýchleji odstranit tyto omýtky? Kladívkem, elektrickým kladivem? Nebo je nějaký přístroj?
Děkuji za rady
Týmto to ide ľahko : naradie-shop.sk/... . Skúste si ju požičať v niejakej požičovni náradia,tak ako to robím ja. No ku tej frézke potrebujete požičať aj poriadný priemyselný výsavač.
Samozrejme,že ak chce osekať omietky až na murivo,tak to ide najlepšie sekacím kladivom,ak dať dole 2-3 mm tak použiť frézku. Prašnosť pri pužití dobrého priemyselného vysaváča je malá a menšia ako pri sekaní búracím kladivom. Nerobil som strop,len 4 steny 2,5 m na 5 m a za hodinu to bolo hotové.
Já se přidám k Jabrakovi a k Daše, proč sudávat něco, co drží? Jak víte, že je to jen v omítkách a nikoliv až v cihlách? To omlátíte i cihly? Omýt malbu, až na omítku a podle stavu pokračovat dále.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.