Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
zdědil jsem dům, kde sjou cca 30 let staré vnitřní omítky - takže jsou docela pevné.
Odstranit je potřebuji všechny i stropy.
A to z důvodu že do nedávna dům obýval můj bratr - silný kuřák mariuhány - celý dům silně smrdí.
Jak tedy nejrýchleji odstranit tyto omýtky? Kladívkem, elektrickým kladivem? Nebo je nějaký přístroj?
Děkuji za rady
5x
Týmto to ide ľahko : naradie-shop.sk/... . Skúste si ju požičať v niejakej požičovni náradia,tak ako to robím ja. No ku tej frézke potrebujete požičať aj poriadný priemyselný výsavač.
doplněno 10.07.21 09:51:
Samozrejme,že ak chce osekať omietky až na murivo,tak to ide najlepšie sekacím kladivom,ak dať dole 2-3 mm tak použiť frézku. Prašnosť pri pužití dobrého priemyselného vysaváča je malá a menšia ako pri sekaní búracím kladivom. Nerobil som strop,len 4 steny 2,5 m na 5 m a za hodinu to bolo hotové.
0x
0x
Já se přidám k Jabrakovi a k Daše, proč sudávat něco, co drží? Jak víte, že je to jen v omítkách a nikoliv až v cihlách? To omlátíte i cihly? Omýt malbu, až na omítku a podle stavu pokračovat dále.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.