Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spary mezi obkladackami ktere se nespini

Od: pett odpovědí: 4 změna:
Prosim o radu.
Mam vybrane obklady na zed ke kuchynske lince.
Dozvedel jsem se ze udajne obklady maji nevyhodu ze se spini spary mezi obklady.
Nikdy jsem si nevsim...
Existuje nejaka lepsi smes na spary ktera se nespini?
Dekuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Také jsem si nevšiml, že by se spáry v obkladu za kuch.linkou špinily. Ale co jsem si všiml, bílé spáry na dlažbě se špiní. Takže nevymýšlejte a použijte normální spárovačku. Spáry udělat užší na 2 mm křížek.

re4zon
hodnocení

0x
Existuji hydrofobizacni prisady do sparovacky, pripadne i epoxidove sparovacky do bazenu, ty jsou nenasakave a lepe se cisti. Ovsem ne kazdemu se s tim chce delat. Kdybych chtel neco co se nespini, dam si tam sklo, bezesparovy velkoformatovy obklad nebo celoplosnou desku.

jabraka*
hodnocení

0x

Mezi kuchyňskou linku a skříňky mám velkoplošné obklady beze spár .Nic se tu nemůže ušpinit.

JABRAKA

krtek6
hodnocení

0x
Vždycky se zaspini...je ti jen otázkou času a údržby...jestli chceš jistotu ber obkladacky velkého formátu nebo sklo přes celou linku

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]