Prosim o radu. Mam vybrane obklady na zed ke kuchynske lince. Dozvedel jsem se ze udajne obklady maji nevyhodu ze se spini spary mezi obklady. Nikdy jsem si nevsim... Existuje nejaka lepsi smes na spary ktera se nespini? Dekuji
Také jsem si nevšiml, že by se spáry v obkladu za kuch.linkou špinily. Ale co jsem si všiml, bílé spáry na dlažbě se špiní. Takže nevymýšlejte a použijte normální spárovačku. Spáry udělat užší na 2 mm křížek.
Existuji hydrofobizacni prisady do sparovacky, pripadne i epoxidove sparovacky do bazenu, ty jsou nenasakave a lepe se cisti. Ovsem ne kazdemu se s tim chce delat. Kdybych chtel neco co se nespini, dam si tam sklo, bezesparovy velkoformatovy obklad nebo celoplosnou desku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.