Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Par otazek k wc k obezdeni

Od: led odpovědí: 4 změna:
Dobry den, budu obezdivat wc. Seznamil jsem se s objema moznostma zakryti, tedy sadrokarton i obezdeni.
Nikde jsem ale nenasel odpoved na me 2 otazky.
Budu brat komplet sadu Gerberit, ma byt kvalitnejsi.
1) mohu si byt opravdu jisty ze bude novy kus 100% funkcni?
Nerad bych to obezdil, obkladac to oblozi a pak po osazeni misy aby se zjistilo ze je tam v tom mechanizmu neco spatne a muselo se to vydelat ven...
2) pokud v budoucnu se (treba za 15 let) ten zazdeny mechanismus pokazi, bude se muset i vybourat to zazdeni? Nebo lze to nejak opravovat treba ze shora "pres policku" (odstranenim policky).
Dekuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

nemějte strach funkční bude jestli se bojíte můžete vyzkoušet před zazděním já zkouším vždy. a na druhou otázku ne netí to problém lze plně servisovat přez tlačítko

led
08.07.21 16:45
hodnocení

Dekuji!

hodnocení

0x

Geberit bude 100% funkcni, pokud je origo zabalen v krabici. Nadrz se, pri vyrobe, vyfukuje z jednoho kusu plastu, takze nadrz nema spoje, nic nepotece. Nahradni dily jsou i na 15let stare Geberity, vse jde pres otvor tlacitka vyndat z nadrze a zase naskladat zpet. K demontazi uz nepotrebujete ani sroubovak. Pokud to natrenujete, tak do dvou minut je vsechno vyndane.

led
08.07.21 16:45
hodnocení

Dekuji!,

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]