Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Šrouby u geberitu na zavěšení WC

Od: jaroslav123 odpovědí: 3 změna:

Dobrý den přeji,

prosím o radu. Mám podomítkový geberit a před chvilkou jsem chtěl vyměnit WC. A problém . Šrouby které WC drží jsou krátké. A teď nevím zda je mohu vyšroubovat dopředu anebo jsou zezadu přitažené maticí a ta upadne když budu vyšroubovávat a bude hotovo. Jdou šrouby vyšroubovat o cca 2 cm nebo ne? Na nákresech jsem to nikde nenašel. Zda je uvnitř matice nebo je šroub na nějakém závitu v nosné konstrukci.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Pozrel som, mam Jadrofix, su tam v jeklaku navarene matice, zo skrutky trci zavit, v pohode to mozem vytocit spredu.

hodnocení

2x
V modulu je matice připevněná v držáku takže i kdyby se závitovka vyšroubovala tak pujde zpět našroubovat takže klidně vyšroubujte. Jen si ověřte že nedrží na posledním závitu. A sedí vám délkově manžeta?

hodnocení

2x

Zadna matka Vam nikam naspadne. V Geberitu je zavit soucasti cele konstrukce. Zavitovou tyc urcite kratka nebude. Zavitovku si vysroubujte dle potreby, cca 0,5cm pres matku, jinak tam nedate krytku. Pokud mate na zavesne keramice wc skryte uchyceni, wc se montuje trochu jinak...Urcite budete potrebovat novou dopojovaci sadu Geberit. Stavajici dopojovaci trubky budou kratke a tesneni vymackane. koupelny-cz.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]