Nejste přihlášen/a.
Potřeboval jsem přestěhovat lednici, vypojil jí, naklonil, přenesl.
Teď počkám několik hodin a zapojím jí.
Při stěhování z ní vytekla žlutá voda, která byla v té bílé vaničce. Nevíte co to je? Jestli jsem tím něco nepokazil a jestli se ta bílá vana má průběžně vylévat?
Případně jak postupovat při stěhování zpátky? Jestli vanu nejprve vysušit?
Teď počkám několik hodin a zapojím jí.
Při stěhování z ní vytekla žlutá voda, která byla v té bílé vaničce. Nevíte co to je? Jestli jsem tím něco nepokazil a jestli se ta bílá vana má průběžně vylévat?
Případně jak postupovat při stěhování zpátky? Jestli vanu nejprve vysušit?
4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
3x
A jen doplním - měla by se stíhat odpařovat,proto je umístěná na kompresoru který "topí" A tu vaničku můžete klidně vyčistit ale pozor na hadičku toho odvodu kondenzátu-misí jít do vaničky
doplněno 06.07.21 11:16:
Nevím co máte za lednici ale na většině je pouze zacvaklá.Jestli to máte nějak kombinované tak se na na to vy... Jde pouze o dobrý pocit
sparcoo*
Velice děkuji za uklidnění.
Jak tu vanu správně vysušit? Odšroubovat a vyčistit nebo jen vysoušet hadrem?
Lednici nechám 4 hodinky odpojenou, poté znovu zapojím.
Ještě jednou díky
Jak tu vanu správně vysušit? Odšroubovat a vyčistit nebo jen vysoušet hadrem?
Lednici nechám 4 hodinky odpojenou, poté znovu zapojím.
Ještě jednou díky
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]