Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,chtěl jsem se zeptat jak je to nyní s nahlížením do katastru nemovitostí CUZK.cz Nyní mě to neukáže vlastníka nemovitosti. Mohu se tam přihlásit třeba přes E občanku,nebo bankovní identitu. Jen jsem nepochopil zda budu platit za každé nahlížení do katastu,nebo jest-li to je zdarma? Nejsem realitka,moje zaměstnání nemá nic společného s prodejem nemovitostí. Děkuji
Je to stále zdarma. Na zabrazení vlastníka musíte zadat kod. Je to ochrana proti automatům a vytěžování údajů katastru. Snad už přestanou chodit nabídky na odkup pozemků.
Ano,máte pravdu opsal jsem kod a ukázal se vlastník,ale pouze jméno a příjmení,nikoliv adesa vlastníka. Jak se dostanu tedy i k adese vlastníka? Děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.