Dobrý den, Na dně bazénu je fólie vybělena působením prostředků na bázi chlóru (viz foto), rozměr cca 1mx1m. Místy je struktura poměrně narušena/vyžraná. Bazén ale neteče. Výška bazénu cca 120cm, průměr cca 3-4 m. Mám to preventivně přelepit? Čím? K dostání jsou pouze malé záplaty a nemůžu najít záplatu v takovém rozměru. Děkuji za rady.
Pokud bazén neteče neřešil bych. Pokud někde v tomto místě teče, nemá podle mě oprava smysl. Opravíte jedno kritické místo a za půl roku se objeví jiné = jste na hranici životnosti materiálu. Velký vliv na výdrž má skladování - místo (prostředí) i technika balení (co nejméně zlomů na plachtě).
Při ceně těchto nafukovacích bazénů nemá smysl opravovat. Vždycky jsme tento bazén měli na max 5 let a s tím jsme prostě počítali.
To není tak kvalitní folie jako se dává do bazénů.
Tezko rict, zda se jedna jen o vybeleni. Zkusil jsem nazvetsovat jednu z vyse nahranych a vidite, ze to rastruje. Ale tak jednu nebo dve sezony to snad vydrzi a pak koupim celou novou folii... Takto ksme to jiz koupili i s domem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.