Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

JAKOU BARVOU VYMALOVAT

Od: dadooo odpovědí: 10 změna:

DObrz den ,

opet zadam o radu nevim jakou barvou vymalovat pokoje,detsky pokoj ,obyvak,loznice,Jizni strana.koupelna,pracovna-jiho zapad.,kuchyn ,predsin sever-zapad,dekuji dada

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidka*
hodnocení

4x

Protože se mi líbí, jak mám já vymalovaný byt, tak vám to doporučím podobně. Také já mám koupelnu a předsíň bílou. Ale v domku jsem měla koupelnu světlemodrou a bylo to moc pěkné. Kuchyň - tam jsem nakonec nejvíc - tak mám jemnou oranžovou (meruňkovou) - krásně mi to ladí se světle hnědými dlaždičkami a kuchyňským nábytkem. Ta oranžová barva místnost skutečně krásně rozjasní. *slunce* Obyvák mám bílou kávu, protože mám starožitný nábytek a světlezelené závěsy a hodně kytiček - to je fakt pěkná kombinace. A ložnici mám světlefialkovou - dobře se tam spí. :) Dětský pokoj - tam bych se vyřádila v kombinaci sytějších barev a jestli jsou děcka větší - nechala bych výběr na nich. Pracovnu - to mi zbývá zelinkavá - prý podporuje myšlení. *uf* Ale mohlo by to být i s obyvákem opačně. *tuc*

dadooo
hodnocení

dekuji ,o bile kave take uvazuji a preci ji tam dam,s pracovnou to neni spatnej napad Zelinkava,tak zavita take, dekuji mnoho

pt®
hodnocení

2x

A máte holý byt? pokud jej máte zařízený, je třeba vědět, jaká je barva nábytku, koberce, podlahy, závěsů, záclon a na kterou stranu jsou pokoje situovány. PT /stařenka/

doplněno 27.02.10 21:33:

designeclectic.blogspot.c/...

doplněno 27.02.10 21:36:

search.seznam.cz/...

dadooo
hodnocení

je totalne holy ,bez nabytku,proste bez niceho.

hop®
hodnocení

2x

Dětský pokoj - veselé hravé barvy - pomerančová až broskvová, podle věku a pohlaví dítěte klidně třeba růžová, neznám věk dětí, což se jich zeptat, a když si vymyslej sluníčko a na druhou zeď hvězdičky, proč ne...

Obývák a pracovna - decentní - béžovooranžové, zelenkavá, případně kombinace, nic výrazného.

Ložnice - do modra, něco uklidňujícího

Koupelna, WC, předsíň bílá,

Kuchyň dožluta

Samozřejmě jsou to jen nápady, ale aspoň máte nad čím přemýšlet! :)

doplněno 27.02.10 22:39:

Žlutá sice přtahuje mouchy (a jiný hmyz), ale v kuchyni si s nimi budete muset nějak poradit, protože když nastartujete sporák, tak tam ten hmyz zamíří bez ohledu na barvu malby...;)

pt®

PT /stařenka/ *slunce*

1/ dětský pokoj - images.google.cz/...

2/ obývací pokoj - images.google.cz/...

3/ kuchyň - images.google.cz/...

4/ ložnici - images.google.cz/...

5/ předsíň - images.google.cz/...

doplněno 27.02.10 21:55:

plajzka.blog.cz/...#

dadooo
hodnocení

to si mohu najit take ,pani PT,na googlu.tak mate za 5 priste se snad polepsite*smich*

pt®

Ta vaše odpověď, dadooo, je jako facka z čistého nebe a určitě již žádné příště nebude. PT /stařenka/ *hi*

doplněno 28.02.10 11:05: dadooo, tohle jsou vaše rady? Styďte se! Jednou žena, jednou muž, jste schizofrenní? Pak se musíte léčit. PT /stařenka/
Autor: dadooo
Datum: 24.01.10 22:48
Předmět: RE: Hledám praktického lékaře v Praze
odpovědět
Co takhle KREMATORIUM STRASNICE?
Autor: dadooo
Datum: 21.02.10 18:29
Předmět: RE(2x): spatne odeslane penize na jiny ucet
odpovědět
uz ted se hrozne bojim,ze jsem o ne prisel.poslal jsem to nekam a ani nevim kam
,no priste budu opatrny.
dadooo
hodnocení

ano hned zitra tam zavitam,a nebojte se neni to nakazlive.zdravi Rendl a Hopkirk

kytka*
hodnocení

0x

My přeci neznáme Váš byt, Váš vkus, zařízení bytu. Vše se vším souvisí. Ale třeba se necháte inspirovat. Ložnice by měla být uklidňující do modra, sv. zelená,Obývák bych volnou stěnu vymalovala výraznou bavou, která bude ladit třeba se sedačkou,v dětském pokoji se vyřádíte, tam prostě se barvám nebraňte.Kuchyň bych volila zase podle barvy linky, aby nebyly zdi moc křiklavé/to prý podporuje chuť k jídlu/. Dnes je v módě barvami nešetřit, ale musíte s citem a s rozmyslem. Tak,že to je stejně jen na Vás, protože,Vy tam budete bydlet.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]