Nejste přihlášen/a.
Ahoj, nevíte prosím kde sehnat takovouto baterii? Je to u starší paní ve starém bytě.
Ještě nikdy jsem baterii neměnil, snad to bude snadné. Klíče mám,konopí taky, co bych ještě potřeboval?
Je možné sehnat tady tuhle 25cm dlouhá zhruba.
Nebo nějaké redukce,přípojka?
Díky
Vzhledem k tomu že nevíte co potřebujete a kde to koupit, doporučuju přenechat někomu co ví .
vanovou baterii s příslušnou roztečí( vypadá to na 100 mm) koupíte v každém Obi,Baumaxu... případně v instalatérských potřebách. Mezikus s pračkovým nástavce měnit nemusíte
Potřebujete 2 klíče 30/32 případně hasáky nebo jiné podobné nářadí.Zjistěte kde se dá odstavit voda .
Je to snadný, dělal jsem to zrovna minulý týden. Pro jednoduchost jsem nahradil vanovou baterii sprchovou (bez odtoku dolů). Použil jsem hasák, proti otlačení přes hadr, koudel nebyla třeba. Práce na 3 minuty. Instalatér by stál aspoň litr.
Tuhle? stavebninyokolo.cz/...
nebo spíš s prohnutým ramenem nahoru, ať to neleží přímo v umyvadle
Je možnost sehnat takovou baterii? Jedna možnost by byla vyrobit ji tak jak je na druhém obrázku. Nebo jak jinak zapojit sprchu+pračku..
Už jsem to asi pochopil, je to normální baterie akorát na straně kde je studená je mezikus aquatopshop.cz/... a na druhé straně je prostě trubka. Pekný.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.