Nejste přihlášen/a.
6x
Vzhledem k tomu že nevíte co potřebujete a kde to koupit, doporučuju přenechat někomu co ví .
vanovou baterii s příslušnou roztečí( vypadá to na 100 mm) koupíte v každém Obi,Baumaxu... případně v instalatérských potřebách. Mezikus s pračkovým nástavce měnit nemusíte
Potřebujete 2 klíče 30/32 případně hasáky nebo jiné podobné nářadí.Zjistěte kde se dá odstavit voda .
Je to snadný, dělal jsem to zrovna minulý týden. Pro jednoduchost jsem nahradil vanovou baterii sprchovou (bez odtoku dolů). Použil jsem hasák, proti otlačení přes hadr, koudel nebyla třeba. Práce na 3 minuty. Instalatér by stál aspoň litr.
0x
Tuhle? stavebninyokolo.cz/...
doplněno 29.06.21 18:06:
nebo spíš s prohnutým ramenem nahoru, ať to neleží přímo v umyvadle
Je možnost sehnat takovou baterii? Jedna možnost by byla vyrobit ji
tak jak je na druhém obrázku. Nebo jak jinak zapojit sprchu+pračku..
doplněno 29.06.21 20:04:
Už jsem to asi pochopil, je to normální baterie akorát na straně kde je studená je mezikus aquatopshop.cz/... a na druhé straně je prostě trubka. Pekný.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.