Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaky tmel na lepenku

Od: zname odpovědí: 5 změna:

Zdravím, kape mi do kůlny skrze střešní lepenku. Jaký tmel se vám osvědčil, od jaké značky? Použil jsem loni bitumenový opravný tmel Bostik, ale koukal jsem, že už je popraskaný. Díky.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Loni jsem dělal střechu na kůlně, použil jsem zastudena kladené pásy Coolna a právě spoje a ukončení těchto pásů jsem zajišťoval tmelem od Den Braven

praktis.cz/...

Mohu doporučit

hodnocení

1x

Používám střešní bitumenový tmel Soudal

Jaky tmel na lepenku

hodnocení

0x

Já používám "Střešní bitumenový tmel DenBit Roofplast". Na verandě na spojích lepenky je už 15roků a není co řešit.

hodnocení

0x

Už je to teda hezkých pár let (tehdy žádné "bitumeny" neexistovaly), ale lepenka na střeše se opravovala lepenkovými záplatami, navařenými letlampou. Taková oprava většinou přežila zbytek střechy.

jenda22
hodnocení

0x
Pokud sezenete obycejny asfalt, horakem vse opravite supex luxus. Ne asfaltove nahrazky, ty voda splachne. Bitumenovy tmel jsem pouzil a v mistech na strese, kde stala voda byl po par dnech pryc. Smejd. Od silnicaru asfalt!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]