Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vyřešit detail v plotu?

Od: okt5 odpovědí: 3 změna:

Ahoj.

Budu stavět plot a narazil jsem na malý zádrhel. V rohové části pozemku nemám 90° roh nýbrž zkosení a tím pádem 2 rohy 135° - viz obrázek.

Plot bude složen z 3D plotových panelů, uchycených na HRANATÝCH 60x60 mm sloupcích. Pod panely klasicky podhrabová deska.

Právě s podhrabovými deskami přichází problém. Deska sedí v držáku - viz foto, který se šroubuje do sloupku. A jelikož je sloupek hranatý, lze držáky montovat jen v pravých úhlech (resp. ve 4 směrech).

A já se ptám, jestli někoho napadá, jak vyřešit uchycení v úhlu 135°.

Mě napadlo pouze dát do rohu kulaté sloupky.

Díky

Jak vyřešit detail v plotu?
Jak vyřešit detail v plotu? #2

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Vyrobit si / nechat si vyrobit 4 uchyty na miru, tak aby sli uchytit na sloupky pod pozadovanym uhlem, nebo si nechat rovnou vyrobit dva specialni sloupky. Coz by bylo estetictejsi, ale ty 4 uchyty budou asi jednodussi.

hodnocení

2x
Pokud nebudete vyrábět spesialni sloupky, tak dát dva sloupky vedle sebe a nebo jeden dát jakoby napůl a upravit úchyty a nebo trochu pribrouasit desky.

mnd®
hodnocení

0x

a ten výrobce nemá vyřešené i toto uchycení do různých úhlů?

Přece snad nedělají jen uchycení ,,rovné,, a snad i nějak do nějakého úhlu.

Jestli to nemají - řešení do různých úhlů - tak bych to řešil nařezáním a přivařením držáků v patřičném úhlu.Pak nasadit panely.A nebo si najít jiného dodadatele,ktarý tohle dokáže,protože tohle je snad problémem většiny oplocení než jen montovat pletivo rovně a ne do ,,zatáčky,,.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]