Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Dostavěli jsme dům ale ještě zbývá zasypat kačírkem plochou střechu. Firma mě tak odrbala že už koukám na každou další položku, a 50 tisíc za vynošení štěrku dávat nechci. Jenže jak ho tam dostat, dům má dvě podlaží, výška je 8 metrů. Takže s kýblem po žebříku to asi nebude ono
Díky za tipy
mě tedy přijde nejjednodušší, jak se to asi normálně dělá. Tj. jeřábem se zvedne pytel s kačírkem na střechu, kde se to rozhrne. Cokoli jiného mi přijde, jak z trestaneckého tábora.
Nic ve zlém, ale který trouba si nechá postavit dům bez přístupu na plochou střechu? Tam je přece třeba aspoň jednou za rok uklidit nafoukané listí a občas zkontrolovat stav krytiny a oplechování.
Ale dostat kačírek na střechu takový problém není, jeden vyleze na střechu a kýblem na provaze si ten kačírek vytahuje a roznáší a druhý mu ho dole plní do kýblů, žádný problém, navíc není třeba spěchat, jako když se tahá beton a betonuje plocha.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.