Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Topné kabely z Alliexpress

Od: dragoncz® odpovědí: 9 změna:

Zdravím, máte někdo zkušenost, co se kvality týče s topnými kabely a rohožemi z Alli?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Tohle opravdu stojí za ten risk, že budete za půl roku shánět bourací kladivo?
No a co, některé lidi to baví:)
Samozřejmě, to co jde zabetonovat do podlahy, nebo do zdi, to musí být kvalitní.
Každý na to časem přijde, ale někdy za poněkud vyšší "cenu".
kare
Třeba to chce do terária. *smich*

Asi gurmán. Bude si pochutnávat na grilovaných ještěrkách...

kare
Jen tak mimochodem. :)
grow.cz/...
hodnocení

Já se ptal na zkušenost, nikoliv názor. Měl jste někdo ten materiál v ruce? Ne vše co je z Číny musí být zákonitš vadné, proto mě zajímají praktické zkušenosti, ne teorie.

hodnocení

4x

Aliex je platforma, kde predava mnozstvo firiem a ludi. Natrafite na spickove kvalitne veci za vyrazne lepsiu cenu oproti dovozu do EU cez spostredkovatela, natrafite ale aj na uplny brak. Preto nemozeme dat ziadnu presnu radu. Sledujte recenzie, tie vas navedu.

Osobne by som nezabudoval nic, co nepoznam. Aj ked to funguje rok, po roku moze zacat praskat izolacia kabla a budete burat, cim sa to cele predrazi,. Nespekulujte a kupte znackovy kabel priamo v CR.

hodnocení

Budu brát mat. asi od Fenixe, ale zajímalo mě to.

Fenix doporučuji. Prodáváme v práci a bez problému (zatím) ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]