Nejste přihlášen/a.
co jiného můžeš dělat, než se bránit a říct, že si to neudělal?
dokázat, že si to nebyl nemůžeš.. ani to není tvoje povinnost, z toho vplývá, že jde o předsudky druhých a jestli máš problém s tím, co si o tobě jiní lidé myslí, tak asi to nejsou moc soudní lidé ..
já bych se asi podivoval , co to máš za sousedy , asi je i divné, že se neznáte, když bydlíte v podstatě u sebe, jakožto i ti v tvym nejbližšim okolí domů..
v podstatě ani nemusíš dělat nic, a pouze se slovně bránit i v případě naschválů, který jsou asi taky jenom tvoje představa, že ti někdo něco bude dělat, protože by riskoval, kdyby si to opravdu ukradl, že pak okradeš i je, takže je v tom zjevný strach.
lidi se hodně bojej a většinou se snažej bejt hrozně odvážný, přitom jsou přikáklý.. no.. mě v bytovym domě taky zkoušeli pérovat a všechno jsem vcelku jednoduše vyjasnil, protože přecejen, když nemám černý svědomí, neni špína, kterou by na mě kdo vytáhl. pokud by ti vadilo, že holt žiješ v takovym prostředí, tak aspoň víš, co máš za sousedy, kámoši to zjevně nejsou a tak se tim vlastně nemusíš tolik zaobírat.
oni tě respektovat musej .. takže bych to bejt tebou obrátil proti tomu člověku, co to hodil na tebe, ne nijak zle, prostě se splet.
a jestlis to udělal a teď kecáš (nic osobního, reaguji dle jediných existujících variant, co jsou), tak to přiznej, v tomhle systému, kterej nás všechny politici a firmy atp okrádaj peníze neznamenaj vůbec nic, zloději ve státě sami vytvářej situace pro okrádání tim, že maj zbylý lidi málo, takže já mám pro to pochopení, i když vzhledem k tomu, že jsem invalida, se nemám dobře, takže bych to nepřijal dobře. ale pochopil bych to, takže bych to nehrotil, když se lidi přiznaj.
bohužel většina lidí ani neumí mluvit.. ale jinak neni nic, co jiného by s tim šlo udělat.
Tak to je celkem jasný a logický že to hází na Tebe i když si nic nevzal.
Píšeš že jsi se nedávno nastěhoval a tam je jádro pudla !
Všichni jsou určitě starousedlíci nikdy se nic neztratilo.Ted se přistěhuješ Ty jako nováček,ještě jsi v daný okamžik jediný doma a zrovna se někomu ztratí peníze..no logicky jejich hlavy vyplodili žes to byl Ty.
Ale je to pecháček protože pokud se to nevyšetří tak budou všichni křivě házet vinu na Tebe a koukat pořád přes prsty.
Situace na nic tam bydlet pak dál mezi nima.
Přeju at do dobře dopadne
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.