Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nevíte prosím, jak a čím pořádně vyčistit lidskou moč z umyvadla a záchodu, případně podlahy (pravděpodobně z dlažby). Před týdnem se mi prozradil jeden člověk, že vykonával několikrát "malou” v umyvadle. A já bych nerad, aby místnost zapáchala. Nechtěl bych, aby moč někde zaschla v trubkách nebo někde jinde. Nijak jsem místnost nečistil, protože jsem o tom nevěděl. Lze týden starou moč odstranit? Děkuji moc za Vaše odpovědi.
Dobrý den, dokud jste o tom nevěděl, tak nebyl problém a nic jste necítil. Stačí pustit vodu do umyvadla a umýt ho, spláchnout záchod a vytřít podlahu. Nedělejte z toho vědu. Zdravím!
To je vtip?
No pokud necháte louži moče týden vyschnout, tak je to slušný močový kámen. Ten rozpustí vařící ocet, který necháte co nejdéle působit.
Pokud se chlap vyčůrá do umyvadla a spláchne sifon pár litry vody, tak nepoznáte nic. Pak je ta moč pouze ve Vaší hlavě a je zapotřebí umyvadlo vybourat až ke kanalyzační přípojce na ulici
V čem je ch*aní do umyvadla hygienicky horší, než do něj chlustat chrmle nebo pastu při čištění zubů? Jsou to stejné sekrety, akorát jeden jde horem, druhý spodem.
Fascinuje mne, jak se mnozí obouvají do tazatele, jak urážejí neznámého člověka, který se tu slušně ptá.
/Stačí spláchnout trolle a pod./. Je možné, že ten tazatel přišel někam uklidit, nebo musí přebývat někde, kde jsou tyto problémy. Vy, kdo tak píšete, vemte si brigádu na úklid někde v hospodě, na stadioně nebo v DD.
Taky bych byla pro dobrou chemii určenou pro toalety. Přes noc posypat nebo tím polít. A chemicky odolné rukavice k tomu!
Zdravím. Docela chápu váš nepříjemný pocit. Já bych použila "savo= dezinfekci". Naředit podle návodu, pak bych rozprašovačem nastříkala na podlahu, WC mísu i z venčí + prkénko, umývadlo a pak bych nalila trochu do "sifonu" umývadla a tak 3 dl do záchoda. Nechat 5 minut zapůsobit, setřít a nakonec umýt běžným saponátem. Savo bude chvíli trochu cítit, ale budete mít klid a dobrý pocit. Ida
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.