Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

OSVČ bydlení a podnikání

Od: kvetamala odpovědí: 3 změna:
Dobrý den, přestěhovala jsem se s přítelem na vesnici, koupili jsme malý domek bez pozemku,v části domku přítel provozuje opravu aut.Řádně platí daně,je mu 66let a současně spolu přestavujeme náš domek.Ja pracuji ve školce,příjem potřebujeme na pokrytí poplatkú a na rekonstrukci.Parujeme auta na obecním pozemku,jinou možnost nemáme.Sousede požádali o pronájem tohoto pozemku a tím by znemožnili příteli pracovat.Starosta obce nám doporučil také požádat o pronájem téhož pozemku.Pry neví jak rozhodně zastupitelstvo.Sousede mají svúj pozemek 2hektary a neuvedli důvod své žádosti.Co máme dělat?Kam se obrátit o pomoc?
Příteli se zhoršil touto starostí zdravotní stav,já více zaměstnání nestačím a domeček z vepřovic je napúl opraven...
Děkuji za případnou radu

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x
No, dost možná se sousedům není co divit..

hodnocení

5x

Sousedům se evidentně provoz autoopravny nelíbí a není se jim proč divit. Máte ji vůbec zkolaudovanou?

tohle
hodnocení

3x

Tohle by živnostenský úřad neměl ani povolovat. V zástavbě a bez pozemku.

Ať si sežene přítel nějakou stodolu ve vesnici.

Nebude mít už za chvíli nárok na důchod? Bez příjmu nevostane.

Mám naproti automechanika už 30 let, tak vím, co to obnáší, soboty, neděle maká, ráno od 6 hodin.

Kolikrát tady vrčí motory 2 dny za sebou, na ulici duhové barvy od olejů, neustále přeparkovává, v zimě se mu valí kouř z komína a smradu, jak pálí starý věci z aut - tapecírung, plasty, nebo co..

Nepíšu, že tohle dělá váš přítel, ale vidím to právě z pohledu toho souseda, proč se asi opravna nelíbí.

Může tam být samozřejmě i závist souseda, že si baráček opravujete, že na to máte peníze..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]