Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neustálá jiskra

Od: martincaddy* odpovědí: 3 změna:
Dobrý den, neustále mi naskakuje jiskra na všech plotynkach. Samozřejmě to bylo po umytí sporáku, tak jsem zkoušel fenovat. Fenoval jsem asi 5min. Interval škrátáni se tim, prodloužil, takže jsem zkoušel dal. Škrátáni přestalo a po půl hodině opět začalo. Nevíte kde by mohla být příčina?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Natiekla vám voda do spínača a ostalo to vodivé.

pepa224
hodnocení

1x
Ano ,totéž se stalo sousedovi po umyti.
Sundal sem desku plechovou at se da dostat ke krabičce z ktere je rozvod na všechny hořáky. Diky mastnote a vodě to tvoří svod.
Pořádně sme to umyli (za vypnuteho stavu) a odmastili lihem i specialnim sprejem. Fenem vysusili cca pul hodiny a fakci to uz 6let.
martincaddy*
hodnocení

Děkuji za radu. Já mám jen vestavěný sporák a vůbec netuším, jak se tam dostat. Myslíte si, ze nemam smysl to zkoušet fénem. Ja vlastně oddelal knoflíky a tam se snažím foukat fénem. Ale chvíli to přestane a pak zase začne

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]