Nejste přihlášen/a.
Zdravim. Shánim něco takového.. nevíte, kde sehnat, třeba nějaký šikovný eshop?
nebo spíš nechat udělat u truhláře.
Díky, Vítek.
Já bych spíše doporučil nechat udělat u nějakého šikovného místního truhláře pro kterého by výroba něčeho takového přesně na míru neměla být žáden probklém a může to vyjít i o dost levnějí. Před dvěma léty jsem sháněl stolek pod televizi a nemohl jsem nikde nic vhodného najít co by se mi i líbilo. Nakonec jsem si to nechal udělat u místního truhláře který mi to vyrobil přesně podle nákresu z rozměry který jsem mu k tomu dal a vyžlo mne to o nějakých 1000 - 2000 Kč levněji s dovozem až domů než kdybych něco takového koupil někde v obchodě s nábytkem. Ta cena těch polic v obchodě z odkazu mi připadá hodně předražená za něco takového.
tak jestli to vyrobí levněji, tak to jsem rád, já osobně ceny zas tolik neznám, takže jsem myslel, že velkoobchodní prodej bude vždy levnější, než to nechat dělat u truhláře.
no, poptám se tedy..
Odhaduji, že cena u truhláře bude přibližně dvojnásobná. Jen si to proboha ničím nemořte, nebudem tu do nekonečna řešit, že vám to smrdí. Lakovat maximálně vodou ředitelným transparentním lakem. I tak na tom najdete mouchy
Cena výroby u truhláře bude asi záležet na tom jak u kterého. Jestli to bude truhlář který provozuje nějakou sériovou výrobu něčeho tak to může být u něho dražší, ale nějaký s malou truhlárnou který občas někomu něco udělá na zakázku a bude mu záležet především na tom aby se mu zaplatila cena materiálu + něco málo navíc za práci tak takový může být naopak levnější. Také může záležet i na tom jak hodně známý ten truhlář bude a jak hodně mu bude záležet na co největším výdělku na tom. Je dobré se toho truhláře předem zeptak na jakou cenu to přiblížně odhaduje aby pak člověk nebyl překvapený nějakou závratnou cenou za to. Jestli to bude truhlář např. z Prahy tak to může být drahe, ale někde na venkově vzdálenějším od Prahy můžou být ceny příznivější. Ceny takových věcí jde zjistit snadno na stránkách obchodů s nábytkem a v inzerci nábytku.
Tak jsem to našel zde a píše se to asi s dvěma písmeny f Heffed. Nikde u toho ale na obrázcích nevidím tu nádobku s tou druhou tekutou složkou a tak je to snad to co mám na mysli.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.