Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pridelani vesaku v koupelne

Od: rd odpovědí: 11 změna:

zdravim

prosim o radu jak (a jestli to jde vubec) pridelat vesak v koupelne do dlazdicek bez toho, aniz bych poskodila zed a zaroven aby udrzel mokry rucnik. nejaky tmel? lepidlo? zas aby tam nezustali na zdi nejaky zbytky kdyby se to urvalo nebo az se budem stehovat.

dekuji za rady

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Co třeba háčky na dveře?

Pridelani vesaku v koupelne

hodnocení

1x
Tmelem Mammut nebo Fixall. Jde potom i opatrne z obkladu odrezat. dek.cz/...
ben®

clas - asi jste dotaz nečetl dost pozorně. Ty háčky mají být odstranitelné a bez poškození obkladů.

Ben- přísavka nebude držet, Mumat ano a půjde bez poškození obkladů odstranit!

ben®

diesel - nemáte pravdu. Přísavka drží dobře, ale musí se správně použít. Tazatelka si to rozhodne, jestli potom bude něco řezat a čistit.

Mammut i Fixall jdou z obkladu odstranit, mam to vyzkousene.

hodnocení

1x

Existují speciální lepidla přímo na připevňování háčků viz např. tady:

grund.cz/...

Musí to však být kování určené k lepení, nelze použít systém na přivrtání

Pridelani vesaku v koupelne #2

jnvdd
hodnocení

1x
Mám toto
ikea.com/...
Ale chce to úplně hladké rovné dlazdicky.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, pořiďte si háček (háčky) s přísavkou - výběr je slušný (viz Google). Zdravím!

krtek6

jj tohle mám...v Hornbachu za cca 100,- ...ale pozor...drží to jen na čisté kachli!

rd
hodnocení

dekuji. vesak uz mam - Je to kovova tycka, uz jich takhle par ma majitelka pridelanych po byte ale nedokazu prijit na to, cim to ma udelane. psala jsem ji, ale sama nevi. prijde mi, ze ty ostatni ma udelane prave takovyma tema "zvykackama" na zdi, nebo proste nejaka bila hmota. mrknu na ten mamut, pokud by to pak slo nejak opatrne seskrabat tak je to ok

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]