Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tip na eshop s levným nábytkem?

Od: evadominkova* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den, budu zařizovat synovi studentský pokoj. Chci se zeptat jestli máte nějaká doporučení na nějaký eshop s levným nábytkem. Nemáme momentálně moc peněz a potrebovala bych postel a šatní škřín. Budu ráda za případný tip.

Děkuji Eva

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

A co třeba Ikea a podobné obchoďáky? Nebo mrkněte na cenový srovnávač nábytkových shopů - Favi.cz. Za 7 tisíc postel a skříň seženete. Jasně, bude to aušus, ale před 10 lety jsem si takhle zařídil první byt a dodnes všechno drží a vypadá hezky.

hodnocení

1x

Pokud jste z většího města, může tam být na facebooku skupina Daruji za odvoz. U nás to je a občas se darují nádherné kusy.

hodnocení

1x

Aukro? Už je to hooodně dlouho co jsem tam nakupoval nábytek-komody do kuchyně-skládačka ale z masivu., šatní skříň synovi do pokoje, předtím dvě válendy pro syna a dceru , předsíňovou stěnu -to vše nové a pro nás pak letiště (krátce použité a s osobním odběrem) Vše dodnes funguje bez problému.

futra
hodnocení

0x

Pokud nemáte moc peněz ,tak zkuste třeba sbazar.cz

evadominkova*
hodnocení

Děkuji podívám se

hodnocení

0x

Jde o to jaký levný nábytek. V dnešní době i nábytek, který se tváří jako solidní, bývá často šunt, který je dost nekvalitní (laciné kování, nekvalitní slabé lamino, ze kterého se vytrhávají vruty a pod.). Takže nábytek, který je opravdu levný, nic nevydrží. Raději tedy starší, ale kvalitní nábytek.

doplněno 19.06.21 08:59:

Existují i prodejny použitého nábytku.

evadominkova*
hodnocení

Už jsem se i koukala na bazary jen se nemůžu rozhodnout jestli koupit již použitý nebo nový někde na eshopu. Mám rozpočet tak do 7 tisíc.

e-shop bych tedy rozhodně vynechal. Nejenže to nevidíte osobně, ale právě pro špatnou kvalitu, která takto nejde ověřit.

joudic*
hodnocení

0x
polaci, takze ostravske firmy.. dostanete se na to pres heureku

monica
hodnocení

0x
Bazoš a jiné inzertní weby

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]